Delicato Family Wines

Kalifornialainen perheyhtiö on ollut pohjustamassa kalifornialaista viiniperinnettä jo yli 90 vuoden ajan. Delicaton perheen kolmas sukupolvi on mukana perheyrityksessä ja jatkaa suvun innovatiivista työskentelyä viinien parissa.

Delicato Family Wines on edelläkävijä luontoystävällisten viljelymenetelmien sekä tuotantomenetelmien kehittäjänä ja heidän viininsä ovat nautittavia, hyvin tehtyjä ja edustavat kasvupaikkansa tuotantoa parhaimmillaan. Perheyhtiöllä on omistuksessaan 4 000 hehtaaria viinitarhoja Montereyn kuuluisasta viileästä San Bernabe -viinitarhasta Lodin aurinkoisille vuorenjuurille asti.

Delicato Family Winesin kaikkia viinitarhoja viljellään kestävän kehityksen menetelmiä noudattaen. Delicaton perheen Montereyssä sijaitseva San Bernaben tarha noudattaa alueella käytössä olevaa Monterey Code for Sustainable Winegrowing Practises -ohjeistusta, ja Lodissa sijaitseva Clay Station -tarha Lodi Rules Program of Sustainability -säännöstöä. Omien tilojen ympäristötyön lisäksi perheyrityksen avainhenkilöt vaikuttavat aktiivisina jäseninä useissa Montereyn ja Lodin alueen ympäristöjärjestöissä.

Delicato Family Wines on palkittu vuoden amerikkalaisena viinitalona vuosina 2011 ja 2014.

Valmistusmaa: Yhdysvallat
Valmistusalue: Kalifornia