Noble Vines 667 Pinot Noir

Delicato Family Wines

Kalifornialainen perheyhtiö on ollut pohjustamassa kalifornialaista viiniperinnettä jo yli 90 vuoden ajan. Delicaton perheen kolmas sukupolvi on mukana perheyrityksessä ja jatkaa suvun innovatiivista työskentelyä viinien parissa.

Noble Vines 667 Pinot Noir

Noble Vines Collection on kunnianosoitus klassisille eurooppalaisille lajikkeille ja viiniköynnösklooneille. Klooneja on satoja erilaisia ja jokainen niistä on numeroitu. Tunnetuimmat kloonit ovat kotoisin Ranskan klassisimmilta alueilta, kuten Bordeaux’n huipputiloilla yleisesti käytetty Cabernet Sauvignon-klooni 337 sekä Pinot Noir-klooni 667 Dijonista, Burgundista. Noble Vines Pinot Noir 667-viinin köynnökset kasvavat meren äärellä Montereyn alueella, jonka viileä ilmasto on ihanteellinen sekä Pinot Noirin että Chardonnayn viljelyyn.

Viinin kuvaus

Viini kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä. Lopputulos on ranskalaisen ja kalifornialaisen Pinot Noirin yhdistelmä – runsaan hedelmävetoinen, mutta samalla elegantti ja raikkaan hapokas punaviini.

Viinin käyttö

Runsaan hedelmäisyyden ansiosta viini sopii erinomaisesti paistetun lohen, karitsan paistin tai vaikkapa sushin kumppaniksi.

Soveltuvuus

Alkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluLintuMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Delicato Family Wines
Maa Yhdysvallat
Alue/luokitus Kalifornia, Monterey
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Pinot Noir
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 0
Alkoholipitoisuus 14,5 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro 439657
Suositushinta 19,99 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit