Gnarly Head Old Vine Zinfandel Hanapakkaus

Delicato Family Wines

Kalifornialainen perheyhtiö on ollut pohjustamassa kalifornialaista viiniperinnettä jo yli 90 vuoden ajan. Delicaton perheen kolmas sukupolvi on mukana perheyrityksessä ja jatkaa suvun innovatiivista työskentelyä viinien parissa.

Gnarly Head Old Vine Zinfandel Hanapakkaus

Gnarly Head Old Vine Zinfandel on peräisin erittäin vanhoista, jopa yli 80-vuotiaista muhkuraisista Zinfandel -köynnöksistä, jotka vanhuuttaan tuottavat enää erittäin pienen määrän rypäleitä. Köynnökset on istutettu ennen nykyään tunnettujen leikkuu- ja sidontamenetelmien käyttöönottoa ja ne kasvavat pensasmaisesti ilman ulkopuolista tukea. Yli 80 vuotta kestänyt kasvu ja leikkuu ovat muodostaneet lähimpänä maata olevasta varresta paksun muhkuraisen (gnarly) kannon.

Viinin kuvaus

”Beyond the Extreme” on urbaanin sanakirjan kuvaus sanalle Gnarly, joka osuvasti kuvaa tämän viinin luonnetta. Alhainen satomäärä maistuu ja tuntuu kypsyvissä rypäleissä erittäin intensiivisenä ja aromikkaana hedelmäisyytenä. Viini on pehmeä, aromikas ja uskomattoman monivivahteinen.

Viinin käyttö

Parhaimmillaan grilliherkkujen kumppanina. Sopii myös nautiskeltavaksi sellaisenaan ja aromikkaiden suolaisten kovien juustojen kumppanina.

Soveltuvuus

Aperitiivi & seurusteluJuustotMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Delicato Family Wines
Maa Yhdysvallat
Alue/luokitus Kalifornia, Lodi
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Zinfandel (100 %)
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 3
Alkoholipitoisuus 14 %
Saatavuus Alko
Pullokoot 300 cl
Suljin Hana
Laatikkokoko 4
Alkon tuotenro 950648
Suositushinta 39,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit