1924 Double Black Red Blend

Delicato Family Wines

Kalifornialainen perheyhtiö on ollut pohjustamassa kalifornialaista viiniperinnettä jo yli 90 vuoden ajan. Delicaton perheen kolmas sukupolvi on mukana perheyrityksessä ja jatkaa suvun innovatiivista työskentelyä viinien parissa.

1924 Double Black Red Blend

Elettiin vuotta 1924, kieltolaki oli tullut voimaan muutamaa vuotta aiemmin. Viinintuotanto ja myynti oli muiden alkoholijuomien mukaisesti kieltolain vastaista. Samana vuonna Sisiliasta maahanmuuttajana tulleen Delicaton perheen ensimmäiset viiniköynnökset istutettiin Kaliforniaan. Rypäleiden myynti ja ostaminen sen sijaan oli täysin laillista, ja tarinat kertovatkin maan olleen täynnä itseoppineita viinintekijöitä. Viinien tyyli oli usein runsas, väriltään erittäin tummaa ja alkoholipitoista – jota tämä viini myös edustaa! Viini on kypsytetty useiden kuukausien ajan ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä.

Viinin kuvaus

Gnarly Head 1924 Double Black on todellinen muskeliviini! Tuoksu on runsaan karhunvatukkainen ja viikunainen, erittäin täyteläinen ja aromaattinen suutuntuma todellakin räjäyttää makunystyrät!

Viinin käyttö

Tarjoile tämä viini arvoisessaan seurassa – puuhiiligrillattujen pihvien, mausteisten makkaroiden tai barbeque-kastikkeella valeltujen babyback-ribsien kanssa.

Soveltuvuus

JuustotMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Delicato Family Wines
Maa Yhdysvallat
Alue/luokitus Kalifornia, Lodi
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Merlot (20 %)
Syrah (5 %)
Zinfandel (75 %)
Täyteläisyys Erittäin täyteläinen
Hapokkuus
Sokeripitoisuus 8
Alkoholipitoisuus 15 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro 936327
Suositushinta 16,99 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit