Landhaus Mayer Riesling

Mayer am Pfarrplatz

Mayer am Pfarrplatz on Wienin vanhimpia viinitiloja. Tuottajan tarhat sijaitsevat Wienin arvostetuimmilla palstoilla, ja lukuisat tunnustukset sekä palkinnot kertovat tinkimättömästä laadusta. Hieman runsasta 50 hehtaaria kaupungin sydämessä viljelevä Mayer am Pfarrplatz valmistaa viininsä talossa, jossa Beethoven aikoinaan asui kirjoittaessaan merkittävän osan kuuluisimmasta teoksestaan, yhdeksännestä sinfoniasta.

Landhaus Mayer Riesling

Rypäleet tähän viinin on kerätty ala-Itävallan (Niederösterreich) alueelta. Alueen kumpuileva maasto tarjoaa monenlaisia kasvuolosuhteita ja yön ja päivän merkittävät lämpötilaerot auttavat rypäleiden hitaassa kypsymisessä, joten alueen viineissä maistuu vivahteikas kypsä hedelmäisyys yhdistettynä raikkaaseen hapokkuuteen. Viini on valmistettu lämpökontrolloiduissa terästankeissa ja pullotettu välittömästi raikkaan hedelmäisyyden ja hapokkuuden säilyttämiseksi viinissä.

Viinin kuvaus

Vaaleankeltainen väri. Tuoksu on kypsän aprikoosinen ja hennon hunajainen. Suutuntumassa on erinomainen hapokkuuden ja hedelmäisyyden tasapaino.

Viinin käyttö

Sopii kalaruokien sekä mausteisten ruokien kanssa. Toimii erinomaisena aperitiivina ja antipastien kanssa.

Soveltuvuus

Alkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluJuustotMausteinen ruokaMiedot kalaruoat (vähärasvaiset kalat)Voimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Mayer am Pfarrplatz
Maa Itävalta
Alue/luokitus Kamptal, Niederösterreich
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Riesling
Täyteläisyys
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus
Alkoholipitoisuus %
Saatavuus Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 14,90 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit