Obsthof Retter
Laadukkaat, luonnolliset ja kulinaarisesti inspiroivat alkoholittomat juomat. Raaka-aineina käytetään käsin poimittuja rypäleitä, metsämarjoja ja hedelmiä.
Edition Sommelier WELL Sauvignon Blanc
Sauvignon Blanc -rypäleistä valmistettu alkoholiton mehu on tehty nimenomaan gastronomiseksi ruokajuomaksi. Tasapaino hapokkuuden ja kultivoitujen rypäleiden luontaisen makeuden välillä on seurausta optimaalisista kasvupaikoista, sadonkorjuun ajoituksesta sekä Retterin hedelmätarhan vuosia kerryttämästä tietotaidosta ja pitkästä kuuden kuukauden kypsytysajasta.
Viinin kuvaus
Tuoksussa sitrushedelmiä, kuten limeä ja greippiä. Mausta löytyy hedelmäisyyttä kuten vihreää omenaa ja karviasmarjaa. Hieman hillomaisessa maussa on vivahteikkuutta ja raikas hapokkuus.
Viinin käyttö
Kalaruuat tai vaalea liha, sopii myös jälkiruualle. Tarjoillaan valkoviinilasista 9 – 11 °C asteisena.