Obsthof Retter
Laadukkaat, luonnolliset ja kulinaarisesti inspiroivat alkoholittomat juomat. Raaka-aineina käytetään käsin poimittuja rypäleitä, metsämarjoja ja hedelmiä.
Edition Sommelier WELL Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon -rypäleistä valmistettu alkoholiton mehu on tehty nimenomaan gastronomiseksi ruokajuomaksi. Tasapaino hapokkuuden ja kultivoitujen rypäleiden luontaisen makeuden välillä on seurausta optimaalisista kasvupaikoista, sadonkorjuun ajoituksesta sekä Retterin hedelmätarhan vuosia kerryttämästä tietotaidosta ja pitkästä kuuden kuukauden kypsytysajasta.
Viinin kuvaus
Tuoksussa mustaherukkaa, tummaa kirsikkaisuutta ja luumua. Runsas, hieman hillomainen maku, jossa löytyy vivahteikuutta.
Viinin käyttö
Linturuuat, ruokaisat salaatit, pasta, kevyet juustot tai jälkiruoaksi. Tarjoillaan punaviinilasista 11 – 13 °C -asteisena.