Torres 10 Double Barrel

Torres

Torresin perheen nimi on yhdistetty viiniin jo kolmen vuosisadan ajan, vaikka virallisesti liiketoiminta on alkanut vasta vuonna 1870. Legendaarisella perheyrityksellä on toimintaa ympäri maailmaa, ja se mielletään monessa suhteessa alansa edelläkävijäksi. Torresin pitkäjänteinen työ viinimaailman kehittämisessä on huomattu maailmalla. Drinks International -lehti valitsi Torresin maailman arvostetuimmaksi viinitaloksi jo neljättä kertaa viiden vuoden sisään.

Torres 10 Double Barrel

Torres 10 Double Barrel -brandyn ainutlaatuinen maku on seurausta kypsytyksestä kahdessa erilaisessa tynnyrissä. Aluksi juoma kypsytetään käytetyissä amerikkalaisissa tammitynnyreissä perinteisellä solera-menetelmällä. Tästä tulee pyöreitä ja lämpimiä makuja. Kypsytys tehdään loppuun uusissa amerikkalaisissa tammitynnyreissä, jotka puolestaan tuovat eloisuutta ja vaniljaisuutta.

Viinin kuvaus

Tumman meripihkanruskea. Vivahteikas maku, josta löytyy vaniljaa ja tupakkaa. Juoma on aromikas ja tasapainoisen paahteinen, maku on kokonaisuudessaan pehmeä ja pitkäkestoinen.

Viinin käyttö

Juomasekoituksiin ja sinällään nautittavaksi.

Soveltuvuus

Lisätiedot

Tuottaja Torres
Maa Espanja
Alue/luokitus
Viinityyppi Brandyt
Rypäleet
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 21
Alkoholipitoisuus 38,00 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 70 cl
Suljin Muovikorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 158577
Suositushinta 29,90 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Vegaaninen