Torres
Torresin perheen nimi on yhdistetty viiniin jo kolmen vuosisadan ajan, vaikka virallisesti liiketoiminta on alkanut vasta vuonna 1870. Legendaarisella perheyrityksellä on toimintaa ympäri maailmaa, ja se mielletään monessa suhteessa alansa edelläkävijäksi. Torresin pitkäjänteinen työ viinimaailman kehittämisessä on huomattu maailmalla. Drinks International -lehti valitsi Torresin maailman arvostetuimmaksi viinitaloksi jo neljättä kertaa viiden vuoden sisään.
Torres 10 Double Barrel
Torres 10 Double Barrel -brandyn ainutlaatuinen maku on seurausta kypsytyksestä kahdessa erilaisessa tynnyrissä. Aluksi juoma kypsytetään käytetyissä amerikkalaisissa tammitynnyreissä perinteisellä solera-menetelmällä. Tästä tulee pyöreitä ja lämpimiä makuja. Kypsytys tehdään loppuun uusissa amerikkalaisissa tammitynnyreissä, jotka puolestaan tuovat eloisuutta ja vaniljaisuutta.
Viinin kuvaus
Tumman meripihkanruskea. Vivahteikas maku, josta löytyy vaniljaa ja tupakkaa. Juoma on aromikas ja tasapainoisen paahteinen, maku on kokonaisuudessaan pehmeä ja pitkäkestoinen.
Viinin käyttö
Juomasekoituksiin ja sinällään nautittavaksi.