Perinteikäs italialainen viinitalo Masi aloitti viininviljelyn Argentiinassa 1990–luvulla, Vigneti La Arboleda -tilalla, Mendozan Tupungato-laaksossa. Malbec-lajikkeen lisäksi Masi on istuttanut tarhoille Veneton paikallislajikkeita, kuten Corvinaa. Tiloilla hyödynnetään myös Valpolicellan perinteisiä valmistustapoja esimerkiksi tekemällä viiniä osittain kuivatuista rypäleistä Appaxximento-menetelmällä. Masi Tupungaton viinit ovat luomusertifioituja.
Masi Tupungato
Viinit tuottajalta Masi Tupungato
Punaviinit CorvinaMalbec Argentiina LuomuVegaaninen
Masi Tupungato Passo Doble Organic
Passo Doble on valmistettu Masin kehittämällä appaXXimento-menetelmällä: Malbec-viini on käytetty uudelleen osittain kuivattujen Corvina-rypäleiden kanssa. Tämä tuo viiniin rakennetta sekä täyteläisen maun.…
17,50 €
Avaa tuotekortti