Voita viikonloppu Levin Igluilla!

6.5.2021 - Artikkelit|

Kellepä meistä ei kelpaisi annos ylellisyyttä erämaan laidalla! No nyt siihen tarjoutuu mahdollisuus, kun arvomme kaikkien uutiskirjeemme tilaajien kesken Levin Iglut -lahjakortin. Voittaja pääsee nauttimaan esteettömästä näkymästä pohjoiselle taivaalle paikassa, joka on tunnettu ylellisestä majoituksestaan ja hurmaavista revontulista.

Lasikattoiset Levin Iglut tarjoavat vierailleen ylellisyyttä erämaan laidalla: näkymän jylhään tunturimaisemaan ja pohjoiselle taivaalle, tasokkaan majoituksen sekä yksilöllistä, sydämellistä palvelua. 27 lasi-iglua ja tasokas ravintola Utsu takaavat unohtumattoman elämyksen Levin välittömässä läheisyydessä.

Tunturin rinteessä 340 m korkeudessa sijaitsevasta igluhotellista on vain 10 km matka Lapin suosituimpiin lomakohteisiin kuuluvaan Levin keskukseen, jonka monipuolinen tarjonta täydentää Iglujen palveluita. Etäisyys keskuksen valoista ja rinteestä avautuva esteetön näkymä pohjoiselle taivaalle tekevät Levin Igluistaihanteellisen paikan revontulten katseluun, joista paikka on varsinkin sosiaalisessa mediassa tullut erittäin tutuksi.

Mutta mikä tärkeintä, nyt sinulle tarjoutuu mahdollisuus päästä nauttimaan tästä kaikesta, kun arvomme 700€ arvoisen lahjakortin Levin Igluille kaikkien uutiskirjeemme tilaajien kesken!

Jos et tilaa jo uutiskirjettämme, pääset mukaan arvontaan tilaamalla kirjeen alta:

Liity uutiskirjeemme tilaajiin!

Liity onnellisten uutiskirjeemme tilaajien joukkoon syöttämällä sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiisi saapuu kuukausittain Suomen parasta viinihöpinää ja Master of Wine Tuomas Meriluodon viinivinkkejä!

Aikaa osallistua on 6.6.2021 saakka, jonka jälkeen arvomme onnekkaan voittajan kaikkien uutiskirjeemme tilaajien kesken. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti hänen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Lahjakorttia ei voi käyttää joulunaikana 14.12.2021-6.1.2022.

EHKÄ OLISIT KIINNOSTUNUT LUKEMAAN NÄISTÄ?

Kiva kun klikkasit tänne!
Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan viinin ympärillä.