Voita huippuillallinen kotona!

8.4.2021 - Artikkelit|

Kaikille uutiskirjeemme tilaajille tarjoutuu huhtikuussa mahdollisuus voittaa itselleen Tähtikokin ruokakassi kahdelle hengelle. Kassi pitää sisällään Michelin-tähdellä palkitun ravintola Demo:n keittiön esivalmistelemat raaka-aineet, sekä helposti seurattavat ohjeet sekä videolla että kirjallisena.

Michelin-tähdellä palkitun ravintola Demo:n ja Tähtikokki Tommi Tuomisen ruokakassin ideana on, että pääset nauttimaan huipputason ruokaelämyksistä helposti ja turvallisesti omassa kodissasi. Tähtikokin ruokakassista löydät pitkälle esivalmistellut menut, ja tehtäväksesi jää vain lämmittää ja viimeistellä Michelin-tähden tasoinen elämys omassa keittiössäsi.

Lisäksi kassista löytää nyt huhtikuusta alkaen myös Master of Wine Tuomas Meriluodon luomat viinivinkit kullekin menun annokselle.

Kaikille uutiskirjeemme tilaajille tarjoutuu nyt mahdollisuus voittaa itselleen kahden hengen Tähtikokin ruokakassi (arvo 138€/kassi)! Ruokakasseja arvotaan yhteensä kolme kappaletta ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Aikaa osallistua arvontaan on huhtikuun loppuun asti. Voittaja arvotaan maanantaina 3. toukokuuta.

Jos et ole jo uutiskirjeemme tilaaja, tilaa uutiskirje alta ja olet automaattisesti mukana arvonnassa:

Master of Wine Tuomas Meriluoto aloittaa Tähtikokin ruokakassin sommelierina

Ison osan Tähtikokin ruokakassin elämyksestä muodostaa myös menulle valitut täsmäviinit. Kun tarjolla on huippuruokaa, pitää viinivalintojen olla ehdottoman kunnossa. Valinnoilta sopiikin odottaa vastaisuudessa paljon, sillä niistä vastaa huhtikuusta alkaen Master of Wine Tuomas Meriluoto.

– Viinien parittaminen gourmetruoalle sekä haastavaa että hauskaa. Erityistä viinien parittamisesta gourmetruoille tekee se, että eri perusmakuja sisältäviä komponentteja saattaa olla annoksessa runsaasti erilaisia. Loistavan parin löytäminen saattaa olla aikamoinen palapeli annoksen ja viinien ominaisuuksien kanssa, Meriluoto kertoo ja lisää:

– On ilo päästä mukaan osaksi kunnianhimoista ja todella osaavaa Tähtikokin tiimiä.

Kielen vieviä loistopareja onkin löytynyt jo ensimmäisen menun kohdalla, ja positiivista palautetta on saapunut rutkasti. Viininystävät ovat hehkuttaneet erityisesti ahven-rapu mousselinen, haudutetun raparperin ja lakritsin parittamista rieslingroseelle.

LUE MYÖS!

Kiva kun klikkasit tänne!
Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan viinin ympärillä.