Pommery Brut Royal

Champagne Pommery

Pommery on yksi Champagnen alueen suurista, mutta samalla innovatiivisista tuottajista. Tämä kuivan samppanjan kehittäjän, Madame Pommeryn 1800-luvun lopulla tunnetuksi tekemä samppanjatalo kuuluu nykyään Vranken Pommery –nimiseen konserniin.

Pommery Brut Royal

Tämä samppanja on 40 Champagnen alueen viinitarhan tarkkaan valikoitu sekoitus. Viini on valmistettu käyttämällä yhtä suuret osuudet kaikkia alueen kolmea tärkeintä lajiketta; Pinot Noir, Pinot Meunier ja Chardonnay. Viini on tarkan ja varovaisen sekoituksen jälkeen saanut kypsyä Pommeryn maanalaisissa kellareissa kolme vuotta saavuttaakseen aromikkuutensa.

Pommery on yksi samppanjan alueen suurista, mutta samalla innovatiivisista tuottajista. Pommery toimii suunnannäyttäjänä samppanjan modernisoinnissa, jota ilmentää myös juoman mukana tuleva Isotherm Cool Coat pakkaus, joka räväkällä ulkoasullaan hälventää samppanjan vakavuutta. Pakkaus säilyttää juoman jääkaappikylmänä useita tunteja, joten tässäpä erinomainen go-to samppanja! Tasapainoisen maun taustalla on pitkä historia, Madame Pommery kehitti maailman ensimmäisen kuivan samppanjan 1800-luvulla.

Viinin kuvaus

Viini on maultaan raikas ja vivahteikas, tuoksussa tuntuu paahdetun leivän sekä kypsien hedelmien aromeja.

Viinin käyttö

Pommery Brut Royal on samppanja joka sopii erinomaisesti tervetuliaismaljaksi, aperitiiviksi sekä kumppaniksi kevyelle ruualle.

Lisätiedot

Tuottaja Champagne Pommery
Maa Ranska
Alue/luokitus Champagne AOC
Viinityyppi Samppanjat
Rypäleet Chardonnay (34 %)
Pinot Meunier (33 %)
Pinot Noir (33 %)
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 11
Alkoholipitoisuus 12.5 %
Saatavuus Alko
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit