Dr Loosen L Dry Riesling Magnum

Dr. Loosen

Palkittu Dr. ”Ernie” Loosen on maailman tunnetuimpia viinipersoonia, joka yhdessä veljensä Thomaksen kanssa valmistaa historiallisilta huippupalstoiltaan Moselin, Saksan ja ehkä koko maailman hienoimpia Riesling -viinejä.

Dr Loosen L Dry Riesling Magnum

Useilta eri tarhoilta kerätyistä rypäleistä valmistettu viini, jonka hienostuneen, klassisen ja ryhdikkään tyylin tarkoituksena on ilmentää Moselin perinteitä yhtenä maailman hienoimmista Riesling alueista. Laadultaan huippuluokan rypäleet kerätään ainoastaan tarhoilta, joiden maaperä on liuskekiveä ja rinteet Moselmaisen jyrkkiä. Alkoholikäyminen lämpötilakontrolloiduissa terästankeissa ja iäkkäissä, aromeiltaan neutraaleissa, suurissa puutynnyreissä. Viiniä kypsytetään samoissa astioissa 6-9 kuukautta käymisen jälkeen.

Viinin kuvaus

Runsaassa tuoksussa on kukkaisuutta. Viini on kuiva, pirteän hapokas ja mineraalinen. Jälkimaku on pitkä ja intensiivinen. Herkullisen tasapainoinen kokonaisuus!

Viinin käyttö

Läpi aterian niin kalan kuin vaaleiden lihojenkin seuralaisena. Magnum pullokoko on käytännöllinen ja näyttävä osa kattausta. Tarjoilu lämpötila 6-8 °C.

Lisätiedot

Tuottaja Dr. Loosen
Maa Saksa
Alue/luokitus Mosel
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Riesling
Täyteläisyys
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 8
Alkoholipitoisuus 12 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 150 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 7
Alkon tuotenro 544638
Suositushinta 29,99 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit