Deep Roots Rosé trocken

Drei Winner (Deep Roots)

Drei Winner on kolmen Rheinhessenin arvostetuimpiin lukeutuvan nuoren viinintekijän yhteistyöprojekti. Alueen voimahahmot Philipp Wittmann, Jochen Dreissigacker ja Stefan Winter vastaavat kaikki omien perhetilojensa viinituotannosta, mutta ovat monivuotisen ystävyytensä pohjalta päätyneet valmistamaan myös yhteisiä viinejä. Intohimoisten ja kunnianhimoisten nuorukaisten tavoitteena on ollut valmistaa moderni kuiva Riesling viini, joka ilmentää paitsi heidän sukujensa historiallisia juuria Rheinhessenin ja koko Saksan arvostetuimpiin viinitarhoihin, myös nostaa Saksan suurimman viinialueen Rheinhessenin mainetta laatuviinien tuottajana.

Deep Roots Rosé trocken

Rypäleet ovat kasvaneet Etelä-Rheinhessenin Wonnegaun perinteikkäimmillä tarhoilla, josta myös valmistetaan alueen laadukkaimmat viinit Flörsheimin, Westhofenin ja Bechtheimin kylien alueella kasvaneista rypäleistä. Viini on käynyt kahden viikon ajan viilennetyissä terästankeissa 16-20°C läpötilassa. Viini on kypsynyt terästankeissa pari kuukautta hiivasakkansa kanssa ennen pullotusta.

Viinin kuvaus

Lohenpunainen runsas väri. Tuoksussa runsaasti punaista marjaa ja kukkeutta. Kuiva, raikkaan hapokas maku on tuoksun kaltaisesti punaisten marjojen sävyttämä, pitkä ja herkullinen.

Viinin käyttö

Erittäin monipuolinen kesäpöydän viini, joka raikkaan hapokkuutensa ja runsaan hedelmäisyytensä johdosta viihtyy parhaiten merenherkkujen ja kesäisten hedelmäisten salaattien seuralaisena. Mainio myös pastojen, risottojen ja kevyempien juustojen kumppanina. Suositeltava tarjoilulämpötila 8-10°C.

Lisätiedot

Tuottaja Drei Winner (Deep Roots)
Maa Saksa
Alue/luokitus Rheinhessen
Viinityyppi Rosé-viinit
Rypäleet Portugieser ( %)
Täyteläisyys
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 6
Alkoholipitoisuus 12 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro 423247
Suositushinta 12,49 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Kestävä kehitys