Deep Roots Riesling Brut

Drei Winner (Deep Roots)

Drei Winner on kolmen Rheinhessenin arvostetuimpiin lukeutuvan nuoren viinintekijän yhteistyöprojekti. Alueen voimahahmot Philipp Wittmann, Jochen Dreissigacker ja Stefan Winter vastaavat kaikki omien perhetilojensa viinituotannosta, mutta ovat monivuotisen ystävyytensä pohjalta päätyneet valmistamaan myös yhteisiä viinejä. Intohimoisten ja kunnianhimoisten nuorukaisten tavoitteena on ollut valmistaa moderni kuiva Riesling viini, joka ilmentää paitsi heidän sukujensa historiallisia juuria Rheinhessenin ja koko Saksan arvostetuimpiin viinitarhoihin, myös nostaa Saksan suurimman viinialueen Rheinhessenin mainetta laatuviinien tuottajana.

Deep Roots Riesling Brut

Deep Roots Riesling Brut on valmistettu 100% riesling rypäleistä. Korkeahappoiset raikkaan ja kirpeänkin hedelmäiset riesling -rypäleet ovat erittäin soveltuvia raikkaan ja maukkaan kuohuviinin valmistukseen. Viini on valmistettu perinteisellä pullokäymismenetelmällä ja se on saanut kypsyä hiivasakkansa kanssa lyhyen aikaa ennen korkin vaihtoa ja etiketöintiä myyntiä varten.

Viinin kuvaus

Viinin tuoksussa paahteisuutta sekä kypsän omenaisia vivahteita. Maku on kuivahko, raikkaan ja tuoreen hedelmäinen ja kupliva suutuntuma on melko täyteläinen.

Viinin käyttö

Erinomainen valinta aperitiiviksi tai kepeiden alkupalojen kumppaniksi.

Lisätiedot

Tuottaja Drei Winner (Deep Roots)
Maa Saksa
Alue/luokitus
Viinityyppi Kuohuviinit
Rypäleet Riesling
Täyteläisyys
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 15
Alkoholipitoisuus 12,5 %
Saatavuus Alko, Horeca, Ravintolamyynti
Pullokoot 37,5 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro 570194
Suositushinta 9,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit