Chavin Organic Rosé 5,5%

Pierre Chavin

Pierre Chavin tuottaa viinejä, jotka kunnioittavat viiniperinteitä, mutta vastaavat trendeihin nykyaikaisella otteella. Eteläranskalainen viinitila on perustettu kahden viininystävän toimesta rakkaudesta lajiin. Pierre Chavin kasvattaa mainettaan maailmalla Mathilde Boulachinin ja Fabien Grossin johdolla. Kaksikko yhdistää intohimonsa tuoden alalle ammattitaitoisen viininvalmistuksen ja viinimarkkinoinnin. Viinejä tehdään ennakkoluulottomalla ja innovatiivisella otteella. Chavin tuottaa kattavan valikoiman luomusertifioituja ja vegaaneille sopivia matala-alkoholisia sekä alkoholittomia viinejä.

Chavin Organic Rosé 5,5%

Eteläranskalainen herkullisen vaaleanpunainen roseeviini kalkkipitoiselta maaperältä. Matala-alkoholisuus tarkoittaa myös keveyttä, joten tämä viini vastaa myös kevyempien elämäntapojen tarpeeseen (100 ml lasillisessa on vain 10 kcal). Valmistettu sekoittamalla luomurypäleistä valmistettuun Cabernet Sauvignon roseeviiniin tuoretta luomurypälemehua. Sopii myös vegaaneille, koska viini on valmistettu ilman eläinperäisiä raaka-aineita.

Viinin kuvaus

Makeutta tasapainottaa hyvä hapokkuus. Viinissä on Cabernet Sauvignonin herukkaisuutta sekä runsasta punamarjaisuutta. Kepeän raikas ja viinillinen kokonaisuus.

Viinin käyttö

Pieni pullokoko toimii hyvin piknikviininä. Erinomainen aperitiivi, joka sopii nautiskeluviiniksi sellaisenaan. Sopii tarjoiltavaksi kana- ja kalaruokien kanssa. Toimii hyvin myös mausteisen ruoan kanssa. Viiniä kannattaa kokeilla myös kesäisten marjojen kanssa. Tarjoillaan viilennettynä 8-12 asteeseen.

Lisätiedot

Tuottaja Pierre Chavin
Maa Ranska
Alue/luokitus
Viinityyppi Rosé-viinit
Rypäleet Cabernet Sauvignon
Täyteläisyys
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 25
Alkoholipitoisuus 5,5 %
Saatavuus Päivittäistavarakauppa
Pullokoot 20 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro
Suositushinta 4,00 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Luomu, Vegaaninen