Chavin Organic Chardonnay 5,5%

Pierre Chavin

Pierre Chavin tuottaa viinejä, jotka kunnioittavat viiniperinteitä, mutta vastaavat trendeihin nykyaikaisella otteella. Eteläranskalainen viinitila on perustettu kahden viininystävän toimesta rakkaudesta lajiin. Pierre Chavin kasvattaa mainettaan maailmalla Mathilde Boulachinin ja Fabien Grossin johdolla. Kaksikko yhdistää intohimonsa tuoden alalle ammattitaitoisen viininvalmistuksen ja viinimarkkinoinnin. Viinejä tehdään ennakkoluulottomalla ja innovatiivisella otteella. Chavin tuottaa kattavan valikoiman luomusertifioituja ja vegaaneille sopivia matala-alkoholisia sekä alkoholittomia viinejä.

Chavin Organic Chardonnay 5,5%

Välimerellisen ilmaston eteläranskalainen viini, kalkkipitoiselta maaperältä. Matala-alkoholisuus tarkoittaa myös keveyttä, joten tämä viini vastaa myös kevyempien elämäntapojen tarpeeseen (100 ml lasillisessa on vain 10 kcal). Valmistettu sekoittamalla luomurypäleistä valmistettuun Chardonnay viiniin tuoretta luomurypälemehua. Sopii myös vegaaneille, koska viini on valmistettu ilman eläinperäisiä raaka-aineita. Tämän tuotteen saa ostettua kätevästi ruokakaupasta muiden päivittäistavaroiden kanssa.

Viinin kuvaus

Raikas ja kepeä viini, jossa tuoretta hedelmäisyyttä, hentoa kukkaisuutta ja hyvä hapokkuus.

Viinin käyttö

Kätevä pullokoko esim. piknikille. Sopii tarjoiltavaksi mausteisemman ruoan kanssa, sillä hento makeus tasapainottaa mausteisuutta. Kokeile myös kana- ja lohiruokien kanssa, sellaisenaan nautiskeluun tai esimerkiksi kesäisen mansikka-vuohenjuustosalaatin kanssa. Tarjoillaan viilennettynä 8-10 asteeseen.

Lisätiedot

Tuottaja Pierre Chavin
Maa Ranska
Alue/luokitus
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Chardonnay
Täyteläisyys
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 25
Alkoholipitoisuus 5,5 %
Saatavuus Päivittäistavarakauppa
Pullokoot 20 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro
Suositushinta 4,00 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Luomu, Vegaaninen