Chavin Organic Cabernet Sauvignon 5,5%

Pierre Chavin

Pierre Chavin tuottaa viinejä, jotka kunnioittavat viiniperinteitä, mutta vastaavat trendeihin nykyaikaisella otteella. Eteläranskalainen viinitila on perustettu kahden viininystävän toimesta rakkaudesta lajiin. Pierre Chavin kasvattaa mainettaan maailmalla Mathilde Boulachinin ja Fabien Grossin johdolla. Kaksikko yhdistää intohimonsa tuoden alalle ammattitaitoisen viininvalmistuksen ja viinimarkkinoinnin. Viinejä tehdään ennakkoluulottomalla ja innovatiivisella otteella. Chavin tuottaa kattavan valikoiman luomusertifioituja ja vegaaneille sopivia matala-alkoholisia sekä alkoholittomia viinejä.

Chavin Organic Cabernet Sauvignon 5,5%

Välimerellisen ilmaston eteläranskalainen viini kalkkipitoiselta maaperältä. Matala-alkoholisuus tarkoittaa myös keveyttä, joten tämä viini vastaa myös kevyempien elämäntapojen tarpeeseen (100 ml lasillisessa on vain 12 kcal). Valmistettu sekoittamalla luomurypäleistä valmistettuun Cabernet Sauvignon viiniin tuoretta luomurypälemehua. Sopii myös vegaaneille, koska viini on valmistettu ilman eläinperäisiä raaka-aineita. Tämän tuotteen saa ostettua kätevästi ruokakaupasta muiden päivittäistavaroiden kanssa.

Viinin kuvaus

Elegantti, kevyt punaviini, jossa aromikkuutta kuten Cabernet Sauvignonille tyypillistä herkullista mustaherukkaisuutta, mustikkaa ja kevyttä mausteisuutta.

Viinin käyttö

Sopii mietojen liharuokien kuten possun kanssa tarjoiltavaksi sekä pastaruokien kumppaniksi. Tarjoillaan viilennettynä 14-16 asteeseen.

Lisätiedot

Tuottaja Pierre Chavin
Maa Ranska
Alue/luokitus
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Cabernet Sauvignon
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus
Sokeripitoisuus 29
Alkoholipitoisuus 5,5 %
Saatavuus Päivittäistavarakauppa
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro
Suositushinta 8,90 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Luomu, Vegaaninen