Pere Ventura

Pere Ventura tuottaa persoonallisia Cava -kuohuviinejä. Suvun pitkän viinituotantohistorian myötä, viinit ovat rohkean yksilöllisiä niin tyyliltään kuin ulkoasultaankin. Pere Ventura asettaa itselleen kaikessa tekemisessä korkeimmat mahdolliset standardit.

Vuonna 1992 perustettu viinitalo omistaa 150 hehtaaria viinitarhoja, lisäksi rypäleitä ostetaan reilulta 250 hehtaarilta sopimusviljelijöiltä. Vuosituotanto on noin neljä miljoonaa pulloa. Fanaattinen täydellisyyden tavoittelu ja Katalonian perinteiden kunnioittaminen yhdistyy visuaalisesti näyttävään ja persoonalliseen pullojen ulkoasuun ja tarjoaa menestyskonseptin korkealaatuisten kuohuviinien joukossa.

Pere Venturan tarhoja viljellään luomumenetelmin, mutta tarhoja ei ole sertifioitu. Osa viinin valmistuksen vaiheista toteutetaan biodynaamisen, kuun liikkeisiin perustuvan, kalenterin mukaan. Maan sisään rakennettujen kellareiden energiatehokkuuteen on kiinnitetty erityisesti huomiota ja vuoden 2009 aikana käyttöön otettiin aurinkoenergiapaneeleita. Pere Ventura on mukana Penedesin alueen maanviljelyn kestävää kehitystä koordinoivan järjestön hallituksessa.

Valmistusmaa: Espanja
Valmistusalue: