Viinihoroskooppi 2023: Millaista vuotta tähdet lupaavat sinulle?

3.1.2023 - Artikkelit|

Tästä leikkimielisestä horoskoopista löydät tähtikarttojen kertoman vuodelle 2023. Onko sinulle luvassa kenties kunnon hurahdus viineihin, kokonaan tipaton vuosi vai viinimatka Saksaan?

VESIMIES 20.1.–18.2.

Tunteiden viestiminen on vesimiehen 2023 keskeisiä teemoja. Oletko pantannut sisälläsi asioita, joiden on nyt aika tulla julki? Kutsu läheisesi illalliselle ja puhukaa avoimesti.

MAISTA: Three Finger Jack Old Vine Zinfandel

KALAT 19.2.–19.3.

Ilmassa on planeettaenergioiden muutosta. Varaat itsellesi paikan viinikurssille ja se on menoa sen jälkeen! Hurahdat toden teolla ja alat ylläpitää omaa viinipäiväkirjaa.

MAISTA: Deep Roots Riesling

OINAS 20.3.–19.4.

Romanttinen puolesi pääsee oikeuksiinsa. Saat valtavasti energiaa ja hyvää oloa muistamalla puolisoasi pienillä romanttisilla teoilla. Oletko sinkku? Tähdet lupaavat sutinaa!

MAISTA: That’s Neiss Pink Riesling

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Härän vuosi 2023 on punainen ja otat tavoitteeksi maistaa mahdollisimman monia erilaisia punaviinirypäleitä vuoden aikana. Ensi alkuun sopivat Garnacha ja Cariñena.

MAISTA: Sangre de Toro Original Organic

KAKSONEN 21.5.–20.6.

Onko Riesling-rypäle valkoinen suosikkisi? Arvatenkin! Olet kuitenkin juonut niin paljon erilaisia risukoita elämässäsi, että pyhität vuoden 2023 uusien rypäleiden tutkimiseen.

MAISTA: Mud House Sauvignon Blanc

RAPU 21.6.–22.7.

Rapu on kesän lapsi! Tänä vuonna juot kesälomalla vain samppanjaa, koska no hitto miks ei! Hienostuneet kuplat maistuvat parhailta seurassa, joten kutsu myös ystävät kylään.

MAISTA: Charles Heidsieck Réserve Champagne Brut

LEIJONA 23.7.–22.8.

Sinusta kuoriutuu vuonna 2023 todellinen illanistujaisten emäntä tai isäntä! Opitkin pitämään kaapissasi aina laadukasta all around -punaviiniä, jonka voi korkata vieraiden saapuessa.

MAISTA: Masi Campofiorin

NEITSYT 23.8.–22.9.

Saat tarpeeksesi siitä, että viinipullon avaaja on sinulla aina hukassa. Päätät ostaa vuonna 2023 vain ja ainoastaan kierrekorkkisia viinipulloja.

MAISTA: Cono Sur Single Vineyard Block 23 Riesling

VAAKA 23.9.–22.10.

Vuonna 2023 vaa’an arjessa korostuvat entisestään vihreät arvot. Alkon hyllyillä se tarkoittaa, että suuntaat pienen hiilijalanjäljen omaavien tetrapakkausten luokse.

MAISTA: Camden Park Shiraz Petit Verdot Cabernet Sauvignon

SKORPIONI 23.10.–21.11.

Lähdet tänä vuonna vierailemaan viinitilalla! Saksa puhuttelee sinua erityisesti, ja aloitatkin vuoden sekä viineihin tutustumalla että kielikylvyllä.

MAISTA: Dreissigacker Organic Riesling

JOUSIMIES 22.11.–20.12.

Jousimiehelle vuosi 2023 on kärsivällisyyden opettelua. Se ulottuu myös viinien maailmaan, sillä alat dekantoida kaikki nauttimasi viinit. Maltti on valttia ja makuelämyksiä!

MAISTA: Norton Privada

KAURIS 21.12.–19.1.

Tipaton tammikuu jää sinulla tänä vuonna päälle ja vietät kokonaan holittoman vuoden! Mutta ei hätää – holittomien viinien tarjonta on kehittynyt kohisten.

MAISTA: Dr. Loosen Riesling Sparkling Alcohol-Free

LUE MYÖS

Kiva kun klikkasit tänne!
Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan viinin ympärillä.