Voita Tuomaksen pitämä tasting!

3.6.2020 - Artikkelit|

Meidän oma viiniguru Master of Wine Tuomas Meriluoto päätyi suuren kysynnän johdosta järjestämään arvonnan, jossa osallistujille tarjoutuu mahdollisuus voittaa itselleen ja ystävilleen Tuomaksen pitämä yksityinen viinitasting! Osallistumaan pääsee seuraamalla Tuomasta Instagramissa.

Sopisiko teidän juhliin viinitasting? Rento ja viihteellinen setti vaikkapa polttareihin tai rapujuhliin, hiukan virallisempi esimerkiksijohtoryhmän kesäkokoukseen, tai vaikka syvällisen perehdyttävä oppitunti viiniseuran tapaamiseen. Tai jotain ihan muuta!

– Multa kysytään aika ajoin tastingeja. Pidän niitä koulutusmielessä asiakkaillemme, sekä joissain messutapahtumissa, mutta yksityisiin tastingeihin aikani ei valitettavasti yleensä riitä. Nyt olen kuitenkin varannut kalenteristani kolme loppukesäistä päivää, jolloin varmasti onnistuu. Jos siis sulla olisi idea valmiina, ja kiinnostusta allekirjoittaneen vetämää tastingia kohtaan, niin nyt siihen löytyisi mahdollisuus, Tuomas Meriluoto kertoo.

Arvontaan on mahdollista osallistua seuraamalla Tuomasta Instagramissa ja kommentoimalla Tuomaksen Instagram-tililtä löytyvää arvonta-julkaisua. Kaikkien osallistuneiden kesken arvottu voittaja saa valita päivän, jona tasting pidetään. Päivän kuitenkin tulee olla yksi seuraavista: torstai 27.8, lauantai 29.8 tai torstai 3.9.

Palkinto kattaa viinien valinnan yhdessä Tuomaksen kanssa etukäteen, itse luennon, huonoja vitsejä, sekä tarvittaessa lasit maistelua varten koko porukalle. Alkoholilain mukaan voittajan on kuitenkin hankittava viinit itse. Maantieteellisenä rajauksena sellainen, että tastingin pitopaikan pitäisi sijaita korkeintaan viiden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Kun kutsut kaverit mukaan, niin mahdollisuus voittaa luonnollisesti paranee!

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä
Winestate Oy, Porkkalankatu 22, Helsinki

Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua 3.6..- 30.7.2020 välisenä aikana seuraamalla @tuomasmw Instagram-tiliä ja kommentoimalla tilin arvonta-julkaisuun, jossa arvonnasta on kerrottu.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden Winestate Oy:n työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus
Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken 1.8.2020. Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestillä Instagramin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen vuorokauden kuluttua yhteydenotosta, voidaan palkinto arpoa uudelleen.

Palkinnot
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Tuomas Meriluodon järjestämä viinitasting. Tasting pidetään voittajan valinnan mukaisesti joko torstaina 27.8.2020, lauantaina 29.8.2020 tai torstaina 3.9.2020. Tasting voidaan myös järjestää muuna päivänä mikäli Tuomas Meriluoto ja voittaja yhdessä niin sopivat.

Palkinto sisältää tasting -luennon jonka pitää Master of Wine Tuomas Meriluoto, valittavan tasting-teeman ja maistettavien viinien valinnan ja suunnittelun, Tuomas Meriluodon matka- ja majoituskulut sekä tarvittaessa maisteluun käytettävät Riedel maistelulasit lainaksi siten että kaikille viineille ja kaikille osallistujille riittää lasit.

Tastingin pitopaikka on voittajan valittavissa siten, että paikka on tavoitettavissa viiden tunnin kuluessa Helsingistä henkilöautolla.

Palkinto ei sisällä maisteltavia viinejä, vaan voittajan on hankittava viinit tilaisuutta varten itse.

Palkintoihin liittyvät ehdot
Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista kuten tastingin pitopaikasta ja mahdollisista tarjoiluista.

Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

Arpajaisvero
Arvonnan järjestäjä vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

Muut ehdot
Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin. Voittajan nimi voidaan kuitenkin julkaista tuomasmw Instagram-tilillä sekä Winestate Oy:n hallinnoimissa palveluissa (Instagram, Facebook ja Winestate.fi -sivusto).

 

Kiva kun klikkasit tänne!
Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan viinin ympärillä.