Tee se itse: ruusujääpallot

31.5.2019 - Tee se itse|Viinit|

Ihastuttava Gérard Bertrand Cote des Roses -ruusupullo pääsee täyteen loistoonsa tässä tee se itse: ruusujääpallot -ohjeesssa! Yhdessä jäisten ruusupallojen kanssa roseeviini nostattaa kattauksen uusiin ulottuvuuksiin. Katso, miten ruusupallot loihditaan kotona helposti kattausta koristamaan!

Ruusupullo, joka ihastuttaaa

Pariisilaisen taidekoulu École Boullen opiskelija sai tehtäväkseen suunnitella viinipullon, joka henkii Etelä-Ranskalaista Art de Vivre -elämäntapaa. Lopputuloksena syntyi pullo, joka käännettäessä muuttuukin ruusuksi!

Ruusupullo pääsee todella oikeuksiinsa, kun se koristaa kesän kattausta coolerissa yhdessä ruusujääpallojen kanssa, joiden valmistaminen on onneksi todella helppoa! Tarvitset vain pallon muotoisen jääpalamuotin, kimpun valitsemiasi ruusuja, vettä ja tietysti pakastimen.

Ruusujääpallot

Leikkaa tai nypi aluksi ruusujen kukat irti varsista ja asettele ne muotin pohjalle. Täytä tämän jälkeen muotti vedellä, sulje se varovasti ja aseta pakkaseen odottamaan jäätymistä.Luotettavien lähteidemme mukaan ruusujääpalloista tulee entistä kirkkaampia, jos keität veden etukäteen, ja veden jäähdyttyä kaadat sen vasta muottiin ja pakastat.

Kun pallot ovat jäätyneet, avaa muotti varovasti ja asettele ruusujääpallot pullon, tai pullojen kanssa cooleriin.

Videon esimerkissä käytimme tämän linkin takaa löytyvää muottia.

Kiva kun klikkasit tänne!
Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan viinin ympärillä.