Torres Viña Esmeralda Rose

Torres

Torresin perheen nimi on yhdistetty viiniin jo kolmen vuosisadan ajan, vaikka virallisesti liiketoiminta on alkanut vasta vuonna 1870. Legendaarisella perheyrityksellä on toimintaa ympäri maailmaa, ja se mielletään monessa suhteessa alansa edelläkävijäksi. Torresin pitkäjänteinen työ viinimaailman kehittämisessä on huomattu maailmalla. Drinks International -lehti valitsi Torresin maailman arvostetuimmaksi viinitaloksi jo neljättä kertaa viiden vuoden sisään.

Torres Viña Esmeralda Rose

Torresin suosituimpiin valkoviineihin lukeutuu ehdottomasti Viña Esmeralda. Viña Esmeralda – tuoteperhe on saanut roseeviinien suosion kasvun myötä oman rose -viininsä. Viini kuvastaa valkoisen sisarensa tapaan välimerellistä rentoa elämäntyyliä ja onkin omiaan nautittuna hyvässä seurassa! Viini on käynyt kylmäkontrolloiduissa terästankeissa 15 – 20 päivän ajan. Viini on saanut kypsyä sakkansa kanssa 4 kuukauden ajan.

Viinin kuvaus

Elegantti, lohenpunainen väri. Miellyttävä marjainen tuoksu ja makumaailma, jossa hieman marmeladia sitruunalla höystettynä. Silkkinen ja hienostunut jälkimaku.

Viinin käyttö

Sopii erinomaisesti seurustelujuomaksi. Viini sopii myös salaattien sekä kevyiden kalaruokien ja sushin kanssa nautittavaksi.

Soveltuvuus

Alkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluMiedot kalaruoat (vähärasvaiset kalat)

Lisätiedot

Tuottaja Torres
Maa Espanja
Alue/luokitus Katalonia, DO Catalunya
Viinityyppi Roseeviinit
Rypäleet Garnacha Tinta
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 4
Alkoholipitoisuus 12,50 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti, Travel Retail & Duty Free
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 926657
Suositushinta 10,99 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit