Vega Sicilia Único

Vega Sicilia

Legendaarinen Bodegas Vega Sicilia sai alkunsa Valladolidissa, Kastilia-Leónissa vuonna 1864. Pääosin Ribera del Duerossa viininsä valmistava tuottaja on kuulunut Álvarezin perheen omistukseen vuodesta 1982 lähtien.

Toimitamme Vega Sicilian viinejä vain erittäin rajattuja määriä. Otathan yhteyttä suoraan myyjiimme, mikäli olet kiinnostunut. Kiitos!

Vega Sicilia Único

Vega Sicilia lippulaivaviiniä, Únicoa, tuotetaan ainoastaan parhaina vuosina omilta 205 ha tarhoilta, vähintään 40 vuotta vanhojen köynnösten rypäleistä. Se on sekoite Tempranilloa ja Cabernet Sauvignonia ja tullut tunnetuksi ehkä maailman pisimmästä punaviinille suoritettavasta kypsytysprosessista, joka on kestoltaan noin 10 vuotta – tyypillisesti 6 tammessa ja 3 pullossa.

Viinin kuvaus

Viininvalmistuksen prosesseja hienosäädetään äärimmäisellä tarkkuudella, jotta jokainen julkaisu tekisi kunniaa Únicon jäljittelemättömälle tyylille – tyylille, joka on nostanut sen horjumatta maailman arvostetuimpien viinien joukkoon.

Único tarjoaa äärettömän moniulotteisuuden, joka paljastuu vähitellen siemaus kerrallaan. Kokonaisuus on äärimmäisen silkkinen ja tyylikäs ikääntymispotentiaalilla, johon vain harvat viinit maailmassa yltävät.

Soveltuvuus

JuustotLintuMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Vega Sicilia
Maa Espanja
Alue/luokitus DO Ribera del Duero
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Cabernet Sauvignon
Tempranillo
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus
Alkoholipitoisuus %
Saatavuus Ravintolamyynti, Travel Retail & Duty Free
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko
Alkon tuotenro
Suositushinta
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit