Sangre de Toro Original Organic

Familia Torres

Torresin perheen nimi on yhdistetty viiniin jo kolmen vuosisadan ajan, vaikka virallisesti liiketoiminta on alkanut vasta vuonna 1870. Legendaarisella perheyrityksellä on toimintaa ympäri maailmaa, ja se mielletään monessa suhteessa alansa edelläkävijäksi. Familia Torresin pitkäjänteinen työ viinimaailman kehittämisessä on huomattu maailmalla. Drinks International -lehti valitsi Torresin maailman arvostetuimmaksi viinitaloksi jo neljättä kertaa viiden vuoden sisään.

Sangre de Toro Original Organic

Yksi maailman tunnetuimmista espanjalaisista viineistä, nyt luomuna osana valmistajan Familia Torresin pitkäjänteistä ympäristötyötä. Viinin nimi tarkoittaa härän verta.  Sangre de Toro on ollut Suomen markkinoilla vuodesta 1972, ja pullonkaulan koristeena oleva muovinen härkä on suomalainen innovaatio 1970-luvulta. Viiniä on kypsytetty kuusi kuukautta 300 litran amerikkalaisissa (50%) ja ranskalaisissa (50%) tammitynnyreissä.

Viinin kuvaus

Rubiininpunainen väri. Tuoksussa karhunvatukkaa, lakritsia, metsämarjaisuutta ja hentoa mausteisuutta. Sametin­pehmeät tanniinit tuovat ryhdikkyyttä.

Viinin käyttö

Viini sopii pitkään kypsytetyille liharuoille sekä erilaisille kanaruoille. Sopii myös juustojen kanssa tai sellaisenaan nautittavaksi.

 

 

Soveltuvuus

JuustotLintuMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Familia Torres
Maa Espanja
Alue/luokitus Katalonia, DO Catalunya
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Cariñena (35 %)
Garnacha (65 %)
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 3
Alkoholipitoisuus 13.5 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti, Travel Retail & Duty Free
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro 006981
Suositushinta 10,99 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Luomu, Vegaaninen