Satokausi Douro Red

Quinta do Portal

Quinta do Portal on perheomisteinen viinintuottaja, joka valmistaa kansainvälisesti arvostettujen Port- ja Moscatel- viinien lisäksi myös erinomaisia väkevöimättömiä viinejä Douro-joen laaksossa Pohjois-Portugalissa. Perhe omistaa 95 ha tarhoja neljän tilan alueella (Quinta da Abelheira, Quinta do Confradeiro, Quinta dos Muros ja Quinta do Portal). Tarhat sijaitsevat Douro-laakso korkeimmilla alueilla. Siksi talon viinit ovat kautta linjan raikkaita ja tasapainoisia. Quinta do Portalin kaikilla tarhoilla noudatetaan kestävän kehityksen mukaisia Integrated Farm Management –menetelmiä: tuholaisten ja kasvitautien torjuntaan puututaan ainoastaan vakavissa ongelmatilanteissa ja tällöinkin ensisijaisesti luonnonmukaisin ja ympäristöystävällisin menetelmin.

Satokausi Douro Red

Satokausi Douro Red on tehty Satokausikalenterin, Winestaten ja Quinta do Portalin yhteistyönä. Quinta do Portalin tarhat sijaitsevat Douro-laakson korkeimmilla alueilla. Siksi talon viinit ovat kautta linjan raikkaita ja tasapainoisia. Satokausi Douro Red on täyteläinen ja mausteinen, Portugalin Douro -jokilaakson alkuperäislajikkeista (Tinta Roriz, Touriga Nacional, Touriga Franca) valmistettu viini, joka ylevöittää kauden kiinnostavimmat maut.

Viinin kuvaus

Tummanpunainen väri. Tuoksussa mesimarjaa, kypsää vadelmaa, kukkaisuutta ja tammea. Erittäin täyteläinen suutuntuma, raikas hapokkuus ja runsaan hedelmäinen jälkimaku.

Viinin käyttö

Viini täydentää laadukkaan kotimaisen riistan ja loppusyksyn kasvisten syviä makuja, ja on pitkään hautuneiden pataruokien täydellinen kumppani.

Soveltuvuus

Alkupalat, salaatit & kasvisruokaVoimakkaat kalaruoatVoimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Quinta do Portal
Maa Portugali
Alue/luokitus DOC Douro
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Tinta Roriz
Touriga Franca
Touriga Nacional
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus
Alkoholipitoisuus 14 %
Saatavuus Alko
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 416387
Suositushinta 16,89 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Vegaaninen