Sangre De Toro Cava Brut

Torres

Torresin perheen nimi on yhdistetty viiniin jo kolmen vuosisadan ajan, vaikka virallisesti liiketoiminta on alkanut vasta vuonna 1870. Legendaarisella perheyrityksellä on toimintaa ympäri maailmaa, ja se mielletään monessa suhteessa alansa edelläkävijäksi. Torresin pitkäjänteinen työ viinimaailman kehittämisessä on huomattu maailmalla. Drinks International -lehti valitsi Torresin maailman arvostetuimmaksi viinitaloksi jo neljättä kertaa viiden vuoden sisään.

Sangre De Toro Cava Brut

Vihdoin sitä saa, nimittäin Sangre de Toro Cavaa! Alkoholikäyminen viilennetyissä terästankeissa 14-16 asteessa, minkä jälkeen perinteisen menetelmän mukainen toinen käyminen tapahtuu pullossa vähintään 12 kuukauden ajan. Erinomainen valinta maljajuomaksi tai läpi aterian!

Viinin kuvaus

Vaaleankeltainen väri, pienet kuplat tuntuvat jopa kermaisilta. Tuoksussa keltaluumua, viheromenaa, sitrushedelmiä ja hentoa kukkaisuutta. Tasapainoinen ja raikas suutuntuma.

Viinin käyttö

Sangre de Toro Cavan raikkaus tekee siitä monipuolisen ruokajuoman. Sopii erityisen hyvin erilaisille kaloille ja mereneläville. Nauti myös paellan kanssa. Tarjoillaan viilennettynä 7-9 asteeseen.

Soveltuvuus

ÄyriäisetAlkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluJuustotLintuVoimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Torres
Maa Espanja
Alue/luokitus Cava DO
Viinityyppi Kuohuviinit
Rypäleet Macabeo
Parellada
Xarel.lo
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus
Alkoholipitoisuus 11,5 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti, Travel Retail & Duty Free
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 12,90 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit