Sangre de Toro 8%

Torres

Torresin perheen nimi on yhdistetty viiniin jo kolmen vuosisadan ajan, vaikka virallisesti liiketoiminta on alkanut vasta vuonna 1870. Legendaarisella perheyrityksellä on toimintaa ympäri maailmaa, ja se mielletään monessa suhteessa alansa edelläkävijäksi. Torresin pitkäjänteinen työ viinimaailman kehittämisessä on huomattu maailmalla. Drinks International -lehti valitsi Torresin maailman arvostetuimmaksi viinitaloksi jo neljättä kertaa viiden vuoden sisään.

Sangre de Toro 8%

Alkoholiltaan maltillinen punaviini laatuvalmistajalta! Viini on käynyt lämpökontrolloiduissa ruostumattomissa terästankeissa 24-26 asteessa. Osa alkoholista poistetaan viinistä, jotta haluttu matala-alkoholinen taso saavutetaan. Viini kypsyy terästankeissa neljän kuukauden ajan.

Torres on tunnettu perinteisempien viinien lisäksi jo 10 vuotta sitten alkaneella työllään maailman johtavana laadukkaiden alkoholittomien ja matala-alkoholisten viinien valmistajana. Torres näkee myönteisenä nykypäivän terveystrendit ja kohtuullista alkoholinkäyttöä suosivat elintavat ja haluaa olla mukana eturintamassa kehittämässä siihen tähtäävää liiketoimintaa ja tuotteita.

Viinin kuvaus

Rubiininpunainen väri, tuoksussa on karhunvatukkaa, mustikkaa ja kevyttä mausteisuutta. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja tasapainoinen. Tanniinit tuntuvat sametin­pehmeinä.

Viinin käyttö

Sopii tapaksien, kuten leikkeleiden ja juustojen kanssa nautittavaksi. Kokeile myös grillatun lohen kanssa! Tarjoillaan viilennettynä 12-14 asteeseen.

Soveltuvuus

Alkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluJuustotLintuMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Torres
Maa Espanja
Alue/luokitus
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Carignan
Garnacha
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 10
Alkoholipitoisuus 8 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro 625347
Suositushinta 9,50 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Vegaaninen