Sangre de Toro 5,5% White

Torres

Torresin perheen nimi on yhdistetty viiniin jo kolmen vuosisadan ajan, vaikka virallisesti liiketoiminta on alkanut vasta vuonna 1870. Legendaarisella perheyrityksellä on toimintaa ympäri maailmaa, ja se mielletään monessa suhteessa alansa edelläkävijäksi. Torresin pitkäjänteinen työ viinimaailman kehittämisessä on huomattu maailmalla. Drinks International -lehti valitsi Torresin maailman arvostetuimmaksi viinitaloksi jo neljättä kertaa viiden vuoden sisään.

Sangre de Toro 5,5% White

Torres on tunnettu perinteisempien viinien lisäksi jo 10 vuotta sitten alkaneella työllään maailman johtavana laadukkaiden alkoholittomien viinien valmistajana. Samaa tekniikkaa ja osaamista hyödynnetään myös vähäalkoholisissa viineissä.Torres näkee myönteisenä nykypäivän terveystrendit ja kohtuullista alkoholinkäyttöä suosivat elintavat ja haluaa olla mukana eturintamassa kehittämässä siihen tähtäävää liiketoimintaa ja tuotteita.

Viinin kuvaus

Viini on ensin valmistettu tavallisen viinin vahvuiseksi, jolloin lähes kaikki sokeri on muuttunut alkoholiksi. Sen jälkeen alkoholi poistetaan tyhjiössä höyryttämällä Spinning Cone Column -laitteistoa hyödyntäen. Laite on niin tarkka, että pystyy erottamaan hetken jolloin aromeja alkaa haihtua alkoholin sijasta ja voi välttää niiden menettämistä.

Viinin käyttö

Viini sopii nautittavaksi salaattien, pastan, risoton ja rasvaisten juustojen seuraksi. Nauti hyvin viilennettynä.

Soveltuvuus

Juustot

Lisätiedot

Tuottaja Torres
Maa Espanja
Alue/luokitus Katalonia
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Garnacha Blanca
Parellada
Täyteläisyys Kevyt
Hapokkuus Kohtuullinen, Korkea
Sokeripitoisuus 20
Alkoholipitoisuus 5,5 %
Saatavuus Päivittäistavarakauppa, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro
Suositushinta 8,00 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit