Sangre de Toro 5,5% red

Torres

Torresin perheen nimi on yhdistetty viiniin jo kolmen vuosisadan ajan, vaikka virallisesti liiketoiminta on alkanut vasta vuonna 1870. Legendaarisella perheyrityksellä on toimintaa ympäri maailmaa, ja se mielletään monessa suhteessa alansa edelläkävijäksi. Torresin pitkäjänteinen työ viinimaailman kehittämisessä on huomattu maailmalla. Drinks International -lehti valitsi Torresin maailman arvostetuimmaksi viinitaloksi jo neljättä kertaa viiden vuoden sisään.

Sangre de Toro 5,5% red

Torres on tunnettu perinteisempien viinien lisäksi jo 10 vuotta sitten alkaneella työllään maailman johtavana laadukkaiden alkoholittomien viinien valmistajana. Samaa tekniikkaa ja osaamista hyödynnetään myös vähäalkoholisissa viineissä.Torres näkee myönteisenä nykypäivän terveystrendit ja kohtuullista alkoholinkäyttöä suosivat elintavat ja haluaa olla mukana eturintamassa kehittämässä siihen tähtäävää liiketoimintaa ja tuotteita.

Viinin kuvaus

Viini on ensin valmistettu tavallisen viinin vahvuiseksi, jolloin lähes kaikki sokeri on muuttunut alkoholiksi. Sen jälkeen alkoholi poistetaan tyhjiössä höyryttämällä Spinning Cone Column -laitteistoa hyödyntäen. Laite on niin tarkka, että pystyy erottamaan hetken jolloin aromeja alkaa haihtua alkoholin sijasta ja voi välttää niiden menettämistä.

Viinin käyttö

Viini sopii nautittavaksi carpaccion, leikkeleiden, vuohenjuuston ja pastaruokien kanssa.

Soveltuvuus

Aperitiivi & seurusteluJuustot

Lisätiedot

Tuottaja Torres
Maa Espanja
Alue/luokitus Katalonia
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Carignan
Garnacha Tinta
Täyteläisyys Kevyt
Hapokkuus Matala
Sokeripitoisuus 10
Alkoholipitoisuus 5,5 %
Saatavuus Päivittäistavarakauppa
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro
Suositushinta
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit