Sangre de Toro 0,0% Rosé

Torres

Torresin perheen nimi on yhdistetty viiniin jo kolmen vuosisadan ajan, vaikka virallisesti liiketoiminta on alkanut vasta vuonna 1870. Legendaarisella perheyrityksellä on toimintaa ympäri maailmaa, ja se mielletään monessa suhteessa alansa edelläkävijäksi. Torresin pitkäjänteinen työ viinimaailman kehittämisessä on huomattu maailmalla. Drinks International -lehti valitsi Torresin maailman arvostetuimmaksi viinitaloksi jo neljättä kertaa viiden vuoden sisään.

Sangre de Toro 0,0% Rosé

Maailman tunnetuimpiin kuuluva espanjalainen viini nyt myös alkoholittomana roseena! Torres on alkoholittomien viinien edelläkävijä. Alkoholi poistetaan viinistä menettämättä aromiaineita.

”Tavallinen” viini valmistetaan Syrah ja Cabernet Sauvignon -rypäleistä terästankeissa vuorokauden kuorikontaktilla. Käyminen tapahtuu 15-20 päivän ajan terästankeissa kontrolloidussa 16-18 asteen lämpötilassa.

Viinin valmistuksen jälkeen alkoholin poistaminen tapahtuu Spinning Cone Column (SCC) -menetelmällä. Menetelmä käyttää painetta hyödyksi, jolloin viiniä voidaan höyrystää matalammissa lämpötiloissa kuin kiehuminen, jolloin viinin luonnolliset aromit eivät vahingoitu. Ensiksi viinistä otetaan talteen osia, jotka sisältävät suurimman osan viinin aromeista. Seuraavassa vaiheessa viiniä lämmitetään sen verran, että alkoholi höyrystyy ja saadaan poistettua. Lopuksi viiniin alun perin kuuluneet, siitä talteen otetut aromit palautetaan viiniin.

Viinin kuvaus

Vaaleanpunainen väri, kirsikoiden, vadelmien ja mansikoiden täyttämä tuoksu. Suutuntuma on miellyttävän marjainen ja hapokas.

Viinin käyttö

Sopii erinomaisesti tapasten sekä kasvis- ja pastaruokien kanssa. Tarjoillaan hyvin viilennettynä n. 10 asteisena.

Soveltuvuus

Alkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluJälkiruokaJuustotMiedot kalaruoat (vähärasvaiset kalat)

Lisätiedot

Tuottaja Torres
Maa Espanja
Alue/luokitus
Viinityyppi Alkoholiton roseviini, Roseeviinit
Rypäleet Cabernet Sauvignon
Syrah
Täyteläisyys
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 35
Alkoholipitoisuus 0,0 %
Saatavuus Alko, Päivittäistavarakauppa, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 425717
Suositushinta 7,65 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Vegaaninen