Pere Ventura
Pere Ventura on katalonialainen cava-tuottaja, joka tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja intohimostaan viininvalmistukseen. Tilan perustaja, Pere Ventura, on karismaattinen visionääri, jonka periaatteisiin kuuluu täydellisyyden tavoittelu jokaisessa yksityiskohdassa. Hänen nimikirjoituksensa jokaisessa pullossa symboloi sitoutumista laatuun, Katalonian perinteisiin ja innovaatioon.
Pere Ventura Classic Reserva Brut
Rypäleet kerätään käsin Baix Penedèsin ja Central Penedèsin alueilla kasvavilta viinitarhoilta. Rypäleblendi on cavalle tyypillinen: 35% Macabeu, 35% Xarel·lo ja 30% Parellada. Fermentointi tapahtuu ruostumattomissa terästankeissa. Tämän jälkeen eri rypälelajikkeista tehdyt viinit yhdistetään ja toinen käyminen tapahtuu perinteisellä menetelmällä pulloissa, sakkakypsytys kestää noin 15 kuukauden ajan.
Viinin kuvaus
Vihertävänkeltainen kultaisilla vivahteilla. Hienostuneet pienet kuplat. Tuoksussa erottuu sitrus ja vihreä omena sekä kypsä hedelmäisyys. Tyylikkäässä ja rakenteikkaassa viinissä maistuu sitrus, leivonnaiset ja aavistus hunajaa.
Viinin käyttö
Erinomainen aperitiivi, sopii myös alkuruokien kanssa.