Tokaj Oremus
Unkarin Tokaj -viinien kansainvälinen maine houkutteli Vega Sicilian omistavan Alvarezin perheen hankkimaan Unkarin valtion yksityistämän Tokaj-tilan vuonna 1993. Perusteellisen tutkimustyön ja mittavien investointien jälkeen tuotantoprosessia modernisoitiin, tavoitteena tuottaa alueen hienoin Tokaj -viini.
Oremus Late Harvest Tokaj
Moderni, vasta 1990-luvun lopulla luotu Tokaj-viini, jossa 50% käytetyistä rypäleistä on jalohomeen konsentroimia. Loput 50% on myöhään korjattuja, pitkään kypsyneitä rypäleitä. Kypsytetty kuusi kuukautta uusissa unkarilaisissa tammitynnyreissä. Viiniä valmistetaan vuosittain noin 30 000 pulloa.
Viinin kuvaus
Kukkean sitruunaiset tuoksut täydentävät hienostunutta tammen sävyttämää raikkaan aromaattista makua, josta löytyy lisäksi hunajan ja aprikoosin aromeja. Pirteän raikas hapokkuus.
Viinin käyttö
Aperitiivina, hedelmäiset jälkiruoat sekä pähkinäiset leivonnaiset, jäätelöt ja sorbetit.