Noble Vines 446 Chardonnay

Delicato Family Wines

Kalifornialainen perheyhtiö on ollut pohjustamassa kalifornialaista viiniperinnettä jo yli 90 vuoden ajan. Delicaton perheen kolmas sukupolvi on mukana perheyrityksessä ja jatkaa suvun innovatiivista työskentelyä viinien parissa.

Noble Vines 446 Chardonnay

Noble Vines Collection on kunnianosoitus klassisille eurooppalaisille lajikkeille ja viiniköynnösklooneille. Klooneja on satoja erilaisia, ja jokainen niistä on numeroitu.Tunnetuimmat kloonit ovat kotoisin Ranskan klassisimmilta alueilta, kuten Bordeaux’n huipputiloilla yleisesti käytetty Cabernet Sauvignon-klooni 337 sekä Pinot Noir-klooni 667 Dijonista, Burgundista. Viiniköynnösklooni numero 4 on levinnyt laajasti viinitarhoille ympäri Kaliforniaa viime vuosikymmenten aikana. Viinin rypäleet on kerätty viinipalstalta numero 46, joka sijaitsee viileällä tuotantoalueella Kalifornian Montereyssä, tarkemmin San Bernaben ala-alueella. Näistä numeroista syntyy myös numeroyhdistelmä 446.

Viinin kuvaus

Tuoksussa viheromenaisuutta sekä eksottisten hedelmien vivahteita (mango, ananas, kookos). Puolet viinistä on käynyt läpi malolaktisen käymisprosessin sakan päällä, joka tuo viiniin lisää syvyyttä ja runsautta.

Viinin käyttö

Noble Vines 446 Chardonnay sopii erinomaisesti rasvaisten kalaruokien, merenelävien ja linturuokien kanssa nautittuna.

 

Soveltuvuus

ÄyriäisetLintuVoimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Delicato Family Wines
Maa Yhdysvallat
Alue/luokitus Kalifornia, Monterey
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Chardonnay
Täyteläisyys
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus
Alkoholipitoisuus 14,5 %
Saatavuus Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro
Suositushinta 18,00 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit