Neiss Riesling 5,5%

Weingut Neiss

Weingut Neiss on perustettu 1547 ja se omistaa noin 25 hehtaaria tarhoja Kindenheimin kylässä Pohjois-Pfalzissa. Viinitilan johdossa oleva Axel Neiss on ollut pariinkin otteeseen ehdolla Saksan parhaaksi punaviinin tuottajaksi.

Neiss Riesling 5,5%

Axel Neissin ennakkoluuloton ja innovatiivinen ote perhetilansa johdossa antoi mahdollisuuden tuottaa tämän ainutlaatuisen Rieslingin. Huippulaadukas matala-alkoholinen viini täydentää ruokapöydän antimia maustetummasta aasialaisesta keittiöstä sushiin tai vaaleisiin liharuokiin.

Viini on valmistettu sekoittamalla korkealaatuista Riesling-viiniä alkoholittomaan Riesling-viiniin. Sokeripitoisuus on viinissä maltillinen ja hyvä hapokkuus tuo rakennetta. Raikas ja maukas kokonaisuus kevyempää vaihtoehtoa etsivälle!

Viinin kuvaus

Tuoksu on herkullinen, siinä on trooppista hedelmää, sitruksisuutta ja hentoa hunajaa. Maku on raikkaan hapokas, viheromenainen ja kevyen sitruunankukkainen. Tasapainoinen ja raikkaan kepeä kokonaisuus!

Viinin käyttö

Viini sopii mainiosti tasapainoittamaan mausteisia ruokia, kokeile myös sushin kanssa tai erilaisten kalaruokien kumppaniksi.

Soveltuvuus

ÄyriäisetAlkupalat, salaatit & kasvisruokaMausteinen ruokaMiedot kalaruoat (vähärasvaiset kalat)Voimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Weingut Neiss
Maa Saksa
Alue/luokitus Pfalz
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Riesling
Täyteläisyys
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 30
Alkoholipitoisuus 5,5%
Saatavuus Päivittäistavarakauppa
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 8,90 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit