Mud House Sauvignon Blanc Hanapakkaus

Mud House

Noin 20 vuotta sitten Mud House -viinitilan perustajat saapuivat Marlborough’n ja rakastuivat alueen viininviljelymahdollisuuksiin. Aloittaessaan viinitarhojen perustamisen, he rakensivat ensin itselleen talon paikallisesta ”mudasta”, näin syntyi myös viinitilan nimi Mud House.

Mud House viljelee viiniä kolmella alueella Etelä-Saarella: Marlborough’ssa, Waipara Valley’ssa ja Central Otagossa. Mud Housen viinit edustavat premium –laatua. Viinitaroja viljellään “New Zealand Sustainable Winegrowers” kestävän kehityksen ohjelman mukaisesti.

Mud House Sauvignon Blanc Hanapakkaus

Rypäleet ovat kasvaneet Wooldshed, Watere ja Wairau Valley’ssa. Rypäleet kerätään viileään aikaan ja käsitellään kylmässä, jotta viiniin saadaan sen ominainen raikas hedelmäisyys. Viini on käynyt terästankeissa.

Viinin kuvaus

Vaaleankeltainen väri. Tuoksussa raikkaita sitrushedelmiä, passionhedelmää, raparperia ja herukkaa. Viini on tasapainoisen hapokas, mineraalinen ja siinä on elegantti pitkä jälkimaku.

Viinin käyttö

Todella aromaattisen viinin rapsakka hapokkuus ja rehevä makumaailma maistuu loistavasti aperitiivina, sekä savustettujen tai graavattujen kalaruokien kumppanina.

Soveltuvuus

ÄyriäisetAlkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluLintuVoimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Mud House
Maa Uusi-Seelanti
Alue/luokitus Marlborough
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Sauvignon Blanc (100 %)
Täyteläisyys
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 3
Alkoholipitoisuus 12,5 %
Saatavuus Alko
Pullokoot 150 cl
Suljin Hana
Laatikkokoko 8
Alkon tuotenro 911488
Suositushinta 24,79 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Paikallinen ekosertifikaatti