Masi
Boscainin perheen 1770-luvulla Valpolicellasta ostama pieni viinitila on kasvanut kansainvälisesti menestyneeksi, Pohjois-Italian Veneton lähettilääksi. Yhä perheomisteinen viinitalo on ollut vuosia edelläkävijä viininvalmistuksessa kehittäen mm. Appaxximento-, sekä Ripasso -menetelmät, jotka sittemmin ovat muodostuneet järkkymättömäksi osaksi Pohjois-Italialaista viininvalmistusta.
Masi Lunatio Organic
Raikkaalla tyylillä valmistettu klassinen veronalainen! Hedelmäinen ja helposti lähestyttävä viini on valmistettu luomuviljellyistä Trebbiano -rypäleistä. Rypäleet kerätään Luganan pehmeästi kumpuilevilta rinteiltä, Garda-järven eteläpuolelta. Viini kypsyy terästankeissa.
Viinin kuvaus
Oljenkeltainen väri. Tuoksussa sitrushedelmiä ja ananasta. Runsaan hedelmäinen ja raikkaan hapokas viini, jossa hentoa ruohomaista vivahteikkuutta.
Viinin käyttö
Raikas aperitiivi, ja erinomainen vaalealihaisten kalaruokien makupari.