Landhaus Mayer Grüner Veltliner medium-dry

Mayer am Pfarrplatz

Mayer am Pfarrplatz on Wienin vanhimpia viinitiloja. Tuottajan tarhat sijaitsevat Wienin arvostetuimmilla palstoilla, ja lukuisat tunnustukset sekä palkinnot kertovat tinkimättömästä laadusta. Hieman runsasta 50 hehtaaria kaupungin sydämessä viljelevä Mayer am Pfarrplatz valmistaa viininsä talossa, jossa Beethoven aikoinaan asui kirjoittaessaan merkittävän osan kuuluisimmasta teoksestaan, yhdeksännestä sinfoniasta.

Landhaus Mayer Grüner Veltliner medium-dry

Ala-Itävallan (Niederösterreich) kumpuileva maasto sekä yön ja päivän merkittävät lämpötilaerot auttavat rypäleiden hitaassa kypsymisessä, joten viinissä maistuu vivahteikas kypsä hedelmäisyys yhdistettynä raikkaaseen hapokkuuteen. Viini on valmistettu lämpökontrolloiduissa terästankeissa.

Viinin kuvaus

Vaaleanviherkeltainen väri. Tuoksussa persikkaa, appelsiininkukkaa, hentoa pippurisuutta ja yrttejä. Puolikuivassa viinissä on runsaan hedelmäinen maku ja hyvä hapokkuus.

Viinin käyttö

Sopii nautittavaksi sellaisenaan, alkupalojen, salaattien sekä grillattujen ja paistettujen kala- ja kanaruokien kanssa. Toimii myös mausteisten ruokien kumppanina.

Soveltuvuus

Alkupalat, salaatit & kasvisruokaJuustotMiedot kalaruoat (vähärasvaiset kalat)

Lisätiedot

Tuottaja Mayer am Pfarrplatz
Maa Itävalta
Alue/luokitus Kamptal, Niederösterreich
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Grüner Veltliner
Täyteläisyys
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 10
Alkoholipitoisuus 12,5 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 500307
Suositushinta 14,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit