Hona Sans Sulfites Ajoutés

Producta Vignobles

Producta Vignobles on vuonna 1949 perustettu, neljän osuuskunnan omistama markkinointi- ja vientiyritys, jonka vuosituotanto 50:ltä Bordeaux’n alkuperäisalueelta on noin 25 miljoonaa pulloa.

Producta valmistaa viininsä 2 800 jäsenviljelijän yli 20 000 hehtaarin viljelyksiltä kerätyistä rypäleistä, minkä lisäksi yritys toimii merkittävänä Bordeaux’n Château -viinien kauppiaana. Producta toimii sertifioidun kestävän kehityksen vastuullisuusohjelman, Agri Confiancen, viitoittamana.

Hona Sans Sulfites Ajoutés

Bordeaux’n klassiselta viinialueelta tulevan Honan viinintekijät panostavat vastuulliseen maanviljelyyn ja ovat saaneet Haute Valeur Environnementale -sertikaatin. Vastuullinen, biodiversiteettiä edistävä viljely ja viininvalmistus ilman tammea ja sulfiitteja tuovat esiin terroirin ja vuosikerran ainutlaatuiset piirteet.

Viinin kuvaus

Tummanvioletti väri. Tuoksu ja maku ovat erittäin hedelmäisiä ja niistä erottuu kivellisten hedelmien aromeja kuten luumuisuutta. Kokonaisuus on pehmeä ja pyöreä.

Viinin käyttö

Aromaattinen ja hedelmäinen makumaailma tekee viinistä loistavan yleisviinin seurusteluun, sekä tarjoiltavaksi mutkattomien alkupalojen kuten leikkeleiden kera.

Soveltuvuus

Alkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurustelu

Lisätiedot

Tuottaja Producta Vignobles
Maa Ranska
Alue/luokitus Bordeaux AOC
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Merlot
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus
Alkoholipitoisuus 12,5 %
Saatavuus Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Korkkitulppa
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 14,00 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Ei lisättyjä sulffiitteja, Paikallinen ekosertifikaatti