Gérard Bertrand Solar 6 Bee Friendly Syrah

Gérard Bertrand

Gérard Bertrand on Ranskan johtava luomuviinien tuottaja. Etelä-Ranskan Languedoc-Roussillonissa toimiva talo on myös alueen johtava laatuviinien valmistaja.

Gérardin päämajana Narbonnessa toimii Ranskan ensimmäinen Carbon Neutral -sertifioitu viinitila Château Hospitalet, josta on kehittynyt myös merkittävä alueen viiniturismin keskus. Yritys tekee yhteistyötä 35:n orgaaniseksi sertifioidun sopimusviljelijän kanssa. Lisäksi osaa yrityksen omista tarhoista viljellään täysin luonnonmukaisin menetelmin, Gerard Bertrandin kotitilaa, Cigalusta, myös biodynaamisten oppien mukaisesti.

Gérard Bertrandin tarhoilla puututaan tuholaisten ja kasvitautien torjuntaan ainoastaan vakavissa ongelmatilanteissa ja tällöinkin ensisijaisesti luonnonmukaisin ja ympäristöystävällisin menetelmin.

Gérard Bertrand Solar 6 Bee Friendly Syrah

Solar 6 -viinit tulevat Etelä-Ranskan aurinkoisilta tarhoilta. Bee Friendly -sertifioitujen viinien valmistukseen ei käytetä minkäänlaisia mehiläisiä vahingoittavia viljelysmenetelmiä. Pölyttäjien määrä on vähentynyt, joten mehiläiskasvattajat kehittivät sertifikaatin, joka vähentää maatalouden haittavaikutuksia mehiläisille.

Viinin kuvaus

Tummanpunainen väri. Tuoksussa kypsää hedelmää, makeaa mausteisuutta ja kanelia. Pehmeä suutuntuma, silkkiset tanniinit ja miellyttävän hedelmäinen jälkimaku.

Viinin käyttö

Sopii grillattujen liharuokien, vaalealihaisten linturuokien ja voimakkaiden juustojen kanssa.

Soveltuvuus

JuustotLintuMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat kalaruoat

Lisätiedot

Tuottaja Gérard Bertrand
Maa Ranska
Alue/luokitus IGP Pays d'Oc
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Syrah
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 5
Alkoholipitoisuus 13 %
Saatavuus Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 945863
Suositushinta 13,99 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Luomu, Paikallinen ekosertifikaatti