Masi
Boscainin perheen 1770-luvulla Valpolicellasta ostama pieni viinitila on kasvanut kansainvälisesti menestyneeksi, Pohjois-Italian Veneton lähettilääksi. Yhä perheomisteinen viinitalo on ollut vuosia edelläkävijä viininvalmistuksessa kehittäen mm. Appaxximento-, sekä Ripasso -menetelmät, jotka sittemmin ovat muodostuneet järkkymättömäksi osaksi Pohjois-Italialaista viininvalmistusta.
Fresco Di Masi Organic Rosso
Fresco Di Masi -sarjan ideana on tehdä viinejä vanhaan tyyliin: luonnollisen simppelisti ja mahdollisimman vähällä interventiolla. Luomusertifioituja viinejä ei ole suodatettu tai kypsytetty tammessa, ja niiden valmistamiseen on käytetty villihiivoja.
Viinin kuvaus
Vaalea kirsikanpunainen väri. Eloisassa tuoksussa voi erottaa Veronan alueelle tyypillistä kirsikkaa. Myös mausta löytyy punaisia marjoja kuten kirsikkaa ja granaattiomenaa sekä mustaherukkaa. Mutkattoman freesi ja hedelmäinen viini!
Viinin käyttö
Sopii monipuolisesti ruualle kuten pastalle, risotolle ja esimerkiksi leikkeleille tai grillatulle lihalle.