Masi
Boscainin perheen 1770-luvulla Valpolicellasta ostama pieni viinitila on kasvanut kansainvälisesti menestyneeksi, Pohjois-Italian Veneton lähettilääksi. Yhä perheomisteinen viinitalo on ollut vuosia edelläkävijä viininvalmistuksessa kehittäen mm. Appaxximento-, sekä Ripasso -menetelmät, jotka sittemmin ovat muodostuneet järkkymättömäksi osaksi Pohjois-Italialaista viininvalmistusta.
Fresco Di Masi Organic Bianco
Fresco Di Masi -sarjan ideana on tehdä viinejä vanhaan tyyliin: luonnollisen simppelisti ja mahdollisimman vähällä interventiolla. Luomusertifioituja viinejä ei ole suodatettu tai kypsytetty tammessa, ja niiden valmistamiseen on käytetty villihiivoja.
Viinin kuvaus
Oljenkeltainen väri, jossa voi erottaa hieman suodattamattoman viinin sameutta. Tuoksusta löytyy vaaleaa hedelmää, päärynää ja kukikkuutta. Pyöreässä ja miellyttävässä maussa nousee esiin hedelmäisyys, erityisesti ananaksen hapokkuus. Raikas jälkimaku.
Viinin käyttö
Antipasto, risotto ja kevyet pastaruuat. Sopii hyvin kalalle, vaalealle lihalle tai kasvisruuille.