El Gringo Dark Red Tempranillo

Hammeken Cellars

Hammeken Cellars on Nicholas Hammekenin vuonna 1996 perustama, uutta ja nuorekkaan hedelmäistä espanjalaista tyyliä edustava viinitalo. Dynaaminen viinitalo tuottaa viinejä kaikilla Espanjan merkittävimmillä tuotantoalueilla.

El Gringo Dark Red Tempranillo

Useat tunnetut spagettiwestern-elokuvat kuvattiin 1960-70-luvulla Etelä-Espanjassa, jossa maisemat ovat erehdyttävän samanlaisia villin lännen kanssa. Lisäksi kuvaus Espanjassa oli tuohon aikaan halvempaa kuin rakentaa Hollywoodiin vastaavat lavasteet. El Gringo oli yleisnimitys näistä elokuvista (mm. Hyvät, pahat ja rumat, Kourallinen dollareita) tutuille taustanäyttelijöille, jotka saapuivat kuvauspaikalle toiveenaan ansaita hieman ekstratienestiä, ja toivoivat saavansa nostetta näyttelijänuralleen.

El Gringo -viini erottuu edukseen sekä tuhdin tyylinsä että ulkoasunsa puolesta! Viiniä on kypsytetty neljä kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä.

Viinin kuvaus

Viinissä on syvän purppuranpunainen, täyteläinen sekä runsaan tummansävyinen väri. Tuoksussa mustaherukkaa, karhunvatukkaa, luumua ja paahteisuutta. Pyöreä suutuntuma ja pehmeät tanniinit takaavat miellyttävän pitkän jälkimaun.

Soveltuvuus

Aperitiivi & seurusteluJuustotLintuMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Hammeken Cellars
Maa Espanja
Alue/luokitus Vino de la Tierra de Castilla
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Tempranillo
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 8
Alkoholipitoisuus 14 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro 901214
Suositushinta 12,50 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit