Weingut Dreissigacker
Dreissigackerin viinejä on valmistettu Bechtheimin kylässä Rheinhessenissä jo vuodesta 1728. Nykyään tilaa johtaa laajasti tunnustettu, vuonna 1980 syntynyt Jochen Dreissigacker. Dreissigacker tunnetaan laadustaan. Viinien korkea laatu selittyy satomäärien radikaalilla rajoittamisella, sekä pitkällä käymisen jälkeisellä hiivasakan kanssa kypsyttämisellä.
Dreissigacker Organic Riesling
Rypäleet kerätty Dreissigackerin omilta tarhoilta, ilmastoltaan viileästä Bechtheimin kylästä, tarhoilta joiden maaperä on saven ja kalkkikiven sekoitusta. Bechtheimin kylä on yli 600 hehtaarin viljelmillään Saksan merkittävin viinikylä. Murskauksen jälkeen rypäleitä on kylmämaseroitu 24 tuntia ennen käymistä aromiuutoksen maksimoimiseksi. Viini on käynyt ja kypsynyt viilennetyissä terästankeissa 4-8 viikkoa hiivasakkansa kanssa.
Viinin kuvaus
Kullankeltainen, hieman vihertävä väri, tuoksussa sitruksia, aprikoosia ja villikukkia. Kuiva, mineraalinen ja räjähtävän hapokas maku on pitkä ja runsas sekä hyvin tuoksun mukainen.
Viinin käyttö
Soveltuu ruokapöydässä erinomaisesti voimakasaromisille meren herkuille, vaalealle lihalle ja pienriistalle. Suositeltava tarjoilulämpötila 10-12 C.