Weingut Dreissigacker
Dreissigackerin viinejä on valmistettu Bechtheimin kylässä Rheinhessenissä jo vuodesta 1728. Nykyään tilaa johtaa laajasti tunnustettu, vuonna 1980 syntynyt Jochen Dreissigacker. Dreissigacker tunnetaan laadustaan. Viinien korkea laatu selittyy satomäärien radikaalilla rajoittamisella, sekä pitkällä käymisen jälkeisellä hiivasakan kanssa kypsyttämisellä.
Dreissigacker Bechtheimer Organic Riesling
Luomurypäleet kerätään Dreissigackerin omilta tarhoilta, neljältä maaperältään erilaiselta palstalta, ilmastoltaan viileästä Bechtheimin kylästä. Viinistä 80% käy terästankeissa ja 20% tammitynnyreissä. Viini kypsyy sakkansa kanssa vuoden, joka lisää viinin luonnetta. Viini kypsyy tammitynnyreissä vuoden ennen pullotusta. Jochen Dreissigackerin viinifilosofiaan kuuluu pitkän sakkakypsytyksen mukanaan tuoma kermainen runsaus, mikä luo viineille tunnistettavaa persoonallisuutta.
Viinin kuvaus
Kullankeltainen väri. Tuoksussa on aprikoosia, hunajamelonia, viheromenaa, yrttisyyttä, vaaleita kukkia ja saksanpähkinää. Raikkaan hapokas ja runsas viini, jossa on ihanan hedelmäinen ja mineraalinen jälkimaku.
Viinin käyttö
Sushi, yrttiset kana gyros pitaleivät ja kermaiset pastat. Erinomainen myös kasvisruokien ja salaattien seurassa sekä aperitiivina.