Deep Roots Riesling hanapakkaus

Drei Winner (Deep Roots)

Drei Winner on kolmen Rheinhessenin arvostetuimpiin lukeutuvan nuoren viinintekijän yhteistyöprojekti. Alueen voimahahmot Philipp Wittmann, Jochen Dreissigacker ja Stefan Winter vastaavat kaikki omien perhetilojensa viinituotannosta, mutta ovat monivuotisen ystävyytensä pohjalta päätyneet valmistamaan myös yhteisiä viinejä. Intohimoisten ja kunnianhimoisten nuorukaisten tavoitteena on ollut valmistaa moderni kuiva Riesling viini, joka ilmentää paitsi heidän sukujensa historiallisia juuria Rheinhessenin ja koko Saksan arvostetuimpiin viinitarhoihin, myös nostaa Saksan suurimman viinialueen Rheinhessenin mainetta laatuviinien tuottajana.

Deep Roots Riesling hanapakkaus

Motivaatio korostaa Rheinhessenin parhaita piirteitä sai kaverit loikkaamaan naapuriin, Pfalziin. Maantieteellisesti alueet ovat toisissaan kiinni, ja näin ollen samantyyppisiä piirteitä ja maaperiä löytyy laajalti. Kuten Rheinhessenin Rieslingissään, he valitsevat alueen parhaita kolkkia ja yhdistävät niistä palapelinomaisesti upean lopputuloksen ilmentämään, mitä Pfalzin Riesling parhaimmillaan on: kypsän hedelmäinen, silti hyvän happorakenteen omaava, puhdaspiirteinen viini.

Viinin kuvaus

Runsas, kypsän sitruksinen tuoksu, jossa vivahdus persikkaa ja häivähdys kukkaisuutta. Suuntuntuma on pirteän hapokas, kuiva, voimakkaan aromaattinen, jossa seuraavat kypsä sitrus, keltainen persikka sekä tasapainoittava mineraalisuus, pitäen kokonaisuuden hienosti yhdessä.

Viinin käyttö

Soveltuvuus

ÄyriäisetAlkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluMausteinen ruokaMiedot kalaruoat (vähärasvaiset kalat)Miedot liharuoat (esim. porsas)

Lisätiedot

Tuottaja Drei Winner (Deep Roots)
Maa Saksa
Alue/luokitus Pfalz
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Riesling
Täyteläisyys
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 8
Alkoholipitoisuus 12,5 %
Saatavuus Alko, Travel Retail & Duty Free
Pullokoot 300 cl
Suljin Hana
Laatikkokoko 4
Alkon tuotenro 510238
Suositushinta 36,50 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys

Vuoden valkoinen hanaviini, Viinilehti 2018

Sertifikaatit