Deep Roots Riesling hanapakkaus

Deep Roots

Deep Roots on kolmen Rheinhessenin arvostetuimpiin lukeutuvan viinintekijän yhteistyöprojekti. Alueen voimahahmot Philipp Wittmann, Jochen Dreissigacker ja Stefan Winter vastaavat kaikki omista perhetiloistaan, mutta ovat monivuotisen ystävyytensä pohjalta päätyneet valmistamaan myös yhteisiä viinejä. Viinit ilmentävät intohimoisten tekijöidensä sukujen historiallisia juuria Rheinhessenin ja koko Saksan arvostetuimmilla viinitarhoilla. Kunnianhimoisten kaverusten päämäärä on nostaa Rheinhessenin mainetta laatuviinien tuottajana.

Deep Roots Riesling hanapakkaus

Motivaatio korostaa Rheinhessenin parhaita piirteitä sai kaverit loikkaamaan naapuriin, Pfalziin. Maantieteellisesti alueet ovat toisissaan kiinni, ja näin ollen samantyyppisiä piirteitä ja maaperiä löytyy laajalti. He valitsevat alueen parhaita kolkkia ja yhdistävät niistä palapelinomaisesti upean lopputuloksen ilmentämään, mitä Pfalzin Riesling parhaimmillaan on: kypsän hedelmäinen, hyvän happorakenteen omaava ja puhdaspiirteinen!

Viinin kuvaus

Runsas, kypsän sitruksinen tuoksu, jossa vivahdus persikkaa ja häivähdys kukkaisuutta. Suuntuntuma on pirteän hapokas, kuiva ja voimakkaan aromaattinen. Tasapainoittava mineraalisuus pitää kokonaisuuden hienosti yhdessä.

Viinin käyttö

Soveltuvuus

ÄyriäisetAlkupalat, salaatit & kasvisruokaAperitiivi & seurusteluMausteinen ruokaMiedot kalaruoat (vähärasvaiset kalat)Miedot liharuoat (esim. porsas)

Lisätiedot

Tuottaja Deep Roots
Maa Saksa
Alue/luokitus Pfalz
Viinityyppi Valkoviinit
Rypäleet Riesling
Täyteläisyys
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 8
Alkoholipitoisuus 12,5 %
Saatavuus Alko, Travel Retail & Duty Free
Pullokoot 300 cl
Suljin Hana
Laatikkokoko 4
Alkon tuotenro 510238
Suositushinta 39,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit