Cono Sur Tocornal Syrah Cabernet Sauvignon

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur Tocornal Syrah Cabernet Sauvignon

Cono Sur Tocornal -viinien nimi tulee samannimisen viinitarhan mukaan. Mr. Ismael Tocornal nimesi tarhan vuonna 1887 havaitessaan sen maaperän erinomaisen soveltuvuuden viininvalmistukseen. Viña Tocornal -viinitarhat sijaitsevat Chilen keskuslaakson alueella Santiagon eteläpuolella. Viini on sekoitus Syrah- ja Cabernet Sauvignon- lajikkeita. Syrah tuottaa Chilen aurinkoisen lämpimässä, mutta öisin viilenevässä ilmastossa tummiin hedelmiin ja mausteisiin vivahtavaa viiniä, joka sopii erinomaisesti sekoitettavaksi toisen täyteläisiä viinejä tuottavan lajikkeen, Cabernet Sauvignonin kanssa.

Viinin kuvaus

Runsaanpunainen väri. Tuoksussa intensiivisen hedelmäisiä ja vaniljaisia vivahteita. Maku on täyteläinen, notkea, mausteinen sekä tasapainoinen.

Viinin käyttö

Parhaimmillaan liharuokien, pastan sekä juustojen kumppanina.

Soveltuvuus

Aperitiivi & seurusteluJuustotMausteinen ruokaMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus Central Valley
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Cabernet Sauvignon (40 %)
Syrah (60 %)
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 6
Alkoholipitoisuus 13 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Kierrekorkki
Laatikkokoko 12
Alkon tuotenro 434557
Suositushinta 7,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral