Cono Sur Single Vineyard Block 7 Carignan

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu dynaaminen viinitalo, joka on rohkeasti lähtenyt tuottamaan innovatiivisia ja luonteikkaita viinejä. Cono Sur onkin onnistunut tässä loistavasti, sillä se on Chilen nopeiten kasvava viinitalo.

Cono Sur Single Vineyard Block 7 Carignan

Cono Sur Single Vineyard Carignan on peräisin Maule –laaksosta. Rypäleet poimitaan käsin San Isidro tarhan palstalta numero 7. Maulen savinen maaperä, päivisin aurinkoinen sijainti ja viileät yöt kypsyttävät Carignan -rypäleet ihanteellisesti. Viini käy 16 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Single Vineyard -sarjan viinit ovat palstaviinejä, jotka valmistetaan aina rypäleistä, jotka ovat kasvaneet kyseiselle rypäleelle ihanteellisimmin sopivassa kasvupaikassa.

Viinin kuvaus

Viinissä on punamarjaisuutta, mustaherukkaa ja luumua sekä paahteisuutta ja tammea. Vivahteikas ja raikkaan hapokas viini erottuu edukseen runsaalla aromikkuudellaan. Täyteläinen viini, jonka jälkimaku on miellyttävän pitkä.

Viinin käyttö

Erinomainen ruokaviini runsaanmakuisille liharuoille, kuten riistalle. Toimii myös pataruokien ja pitkään kypsytettyjen juustojen kanssa.

Soveltuvuus

JuustotLintuMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus Maule Valley
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Carignan
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 2.3
Alkoholipitoisuus 12 %
Saatavuus Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 16,00 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral