Cono Sur Single Vineyard Block 7 Carignan

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur Single Vineyard Block 7 Carignan

Cono Sur Single Vineyard Carignan on peräisin Maulen laaksosta. Rypäleet poimitaan käsin San Isidro tarhan palstalta numero 7. Maulen savinen maaperä, päivisin aurinkoinen sijainti ja viileät yöt kypsyttävät Carignan -rypäleet ihanteellisesti. Viini käy 16 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Single Vineyard -sarjan viinit ovat palstaviinejä, jotka valmistetaan aina rypäleistä, jotka ovat kasvaneet kyseiselle rypäleelle ihanteellisimmin sopivassa kasvupaikassa.

Viinin kuvaus

Viinissä on punamarjaisuutta, mustaherukkaa ja luumua sekä paahteisuutta ja tammea. Vivahteikas ja raikkaan hapokas viini erottuu edukseen runsaalla aromikkuudellaan. Täyteläinen viini, jonka jälkimaku on miellyttävän pitkä.

Viinin käyttö

Erinomainen ruokaviini runsaanmakuisille liharuoille, kuten riistalle. Toimii myös pataruokien ja pitkään kypsytettyjen juustojen kanssa.

Soveltuvuus

JuustotLintuMiedot liharuoat (esim. porsas)Voimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus Maule Valley
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Carignan
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 2.3
Alkoholipitoisuus 12 %
Saatavuus Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 17,00 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral