Cono Sur Single Vineyard Block 18 Cabernet Sauvignon

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur Single Vineyard Block 18 Cabernet Sauvignon

Cono Sur Single Vineyard Block 18 Cabernet Sauvignon -viiniin on valittu rypäleet koillisessa Maipossa sijaitsevan El Recurso-tarhan parhaalta palstalta nro 18, missä tulvavesien kerryttämät soraisat maaperäkerrokset antavat rypäleille täydellisen kasvualustan. Käsin poimituista rypäleistä valmistettu viini kypsyy uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä 14 kuukauden ajan ennen pullotusta.

Viinin kuvaus

Tämä Maipo-laakson klassinen Cabernet on täyteläinen ja roteva, mutta hienostuneen tasapainoinen laatuviini. Tuoksu on intensiivinen ja lajikkeelle tyypillinen: täynnä punaista kypsää marjaisuutta, luumua ja taustalla tupakan vivahteita. Maku on kypsän hedelmäinen ja tuoksua mukaileva. Pehmeät, täyteläiset ja pitkäkestoiset tanniinit tuovat viiniin rakenteen, joka kantaa pitkään.

Viinin käyttö

Tämä viini on loistava kumppani grillatulle lihalle, pataruoille ja juustoille.

Soveltuvuus

JuustotVoimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus Maipo Valley
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Cabernet Sauvignon
Täyteläisyys Täyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus 4
Alkoholipitoisuus 14 %
Saatavuus Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 15,00 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral