Cono Sur Silencio

Cono Sur

Cono Sur on vuonna 1993 perustettu innovatiivinen viinitalo, joka on lähtenyt rohkeasti tuottamaan luonteikkaita ja ympäristöystävällisiä viinejä.

Cono Sur on sitoutunut vahvasti ympäristönsuojeluun. Cono Surilla on yli 300 hehtaaria omia luomutarhoja ja kaikkia tarhoja viljellään kestävän kehityksen mukaisin menetelmin. Tuholaisten ja tautien torjuntaan puututaan ainoastaan ongelmien ilmetessä ja ensisijaisesti käyttämällä ympäristöystävällisiä menetelmiä. Cono Sur on myös maailman ensimmäinen Carbon Neutral Delivery -sertifikaatin omaava viinitila. Sertifiointi tarkoittaa, että Cono Sur -viinien kuljetusten aiheuttama ympäristörasite neutralisoidaan edistämällä ilmakehän hiilidioksidipäästöjen vähentäviä projekteja.

Cono Sur Silencio

Silencio on Cono Surin lippulaivaviini, joka edustaa Maipo-laakson maksimaalista potentiaalia. Vuosikerrasta 2010 alkunsa saanut Silencio on nimensä mukaisesti viini, joka vetää hiljaiseksi. Neljältä Maipon parhaimistoon kuuluvalta Cabernet-tarhalta erittäin tarkoin valitut, käsin poimitut rypäleet valmistetaan viiniksi, joka kypsyy uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä 22 kuukauden ajan ennen pullotusta.

Viinin kuvaus

Tuoksussa kypsää luumua ja marjaisuutta, yrttisiä vivahteita ja hyvin integroituneen tammen tuomaa paahteisuutta. Pehmeät ja hienot tanniinit täydentävät intensiivistä ja erittäin täyteläistä suutuntumaa. Pitkä ja silkkinen jälkimaku. Monivivahteinen ja elegantti viini.

Viinin käyttö

Erinomainen viini riistalle, grillatuille liharuoille tai koville, kypsille juustoille.

Soveltuvuus

JuustotVoimakkaat liharuoat (esim. nauta)

Lisätiedot

Tuottaja Cono Sur
Maa Chile
Alue/luokitus Maipo Valley
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Cabernet Sauvignon
Täyteläisyys Erittäin täyteläinen
Hapokkuus Korkea
Sokeripitoisuus 3.5
Alkoholipitoisuus 14,5 %
Saatavuus Alko, Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 3
Alkon tuotenro 929667
Suositushinta 99,98 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Carbon Neutral